Kirobbant a szájfeltöltése, miután a dupláját kapta a megszokott adagnak

Ráadásul nem is egyszer!

Kirobbant a szájfeltöltése, miután a dupláját kapta a megszokott adagnak

Gemma Palmer visszajáró vendég volt a helyi plasztikai sebészeten, hiszen időről időre újra befizette a 70 ezer forintnyi összeget a szájfeltöltésre. Csakhogy egy alkalommal a szokásos adag dupláját kapta az ajkaiba. Ez pedig azt eredményezte, hogy a folyadék a felső ajka jobb oldalán gyűljön össze. Miután ezt leszívták, és nyolc hónapig tünetmentes volt, egyszer csak felforrósodott a szája, fájdalmas lett és a duplájára nőtt, majd szétrobbant. Ráadásul ÖT KÜLÖNBÖZŐ ALKALOMMAL!

A lány elmondása szerint a szakértők azt állapították meg, hogy a feltöltőanyag bennragadt az arcában, így most arra vár, hogy egy különleges eljárással eltávolítsák azt. Ám addig is úgy döntött, minél több embert figyelmeztet az ajakfeltöltés veszélyeire.

„Ijesztő volt, borzalmas fájdalmaim voltak mind fizikálisan, mind mentálisan. Folyamatosan sírtam. Nagyon feldúlt voltam az előtt és az után is, hogy ez történt az ajkaimmal, hiszen kihatott a mindennapi életemre. Ráadásul aggódtam, hogy örökre eltorzul az arcom. Nem mertem elhagyni a házat, így összesen hat hetet hiányoztam a melóból is.”– idézte fel a traumát Gemma.

És hogy pontosan hogy történt az eset? „Otthon voltam, épp takarítottam, amikor furcsa, égető érzést észleltem, és lüktetést a számon. Gondoltam, hogy be fog gyulladni, de reméltem, hogy reggelre elmúlik. Hatalmasat tévedtem! Amikor felébredtem, olyan szinten be volt dagadva az ajkam, hogy alig tudtam megszólalni. Ez így folytatódott egy pár napig, amíg szét nem nyílt. Egyszerre volt fájdalmas és undorító”– mesélte a nő. (A szájáról készült képeket ITT tudod csekkolni – vigyázz, sokkoló látvány!)

Ha pedig mindez nem lenne elég, a háziorvosa annyival rendezte le a problémát, hogy adott Gemmának némi antibiotikumot. Nem meglepő módon, miután pár hét után elmúlt a duzzanat, néhány hónap múlva ismét jelentkeztek a tünetek. Most márciusban tartott az ötödik ilyen alkalomnál, amikor megunta, és végre elment egy plasztikai sebészhez. Itt azonnal tudták, mi a baja, így hamarosan túleshet a beavatkozáson, ami megakadályozza, hogy hatodjára is átélhesse a beauty-horrort. 

Még több

Body