Ennek az influenszernek az anyja hordja ki a kisbabáját

Az 51 éves nő az első unokájával terhes – hagyunk időt megemészteni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennek az influenszernek az anyja hordja ki a kisbabáját

Egy chicagói influenszer, a 29 éves Breanna Lockwood négy éve ment feleségül élete szerelméhez, a 28 éves Aaronhoz, akivel már régóta nagyon szerettek volna családot alapítani. Hamar kiderült azonban, hogy esetükben ez nem lesz könnyű, a fiatal nő az Instagramján számolt be megpróbáltatásaikról.

Az évek során Breanna összesen 7 beavatkozáson esett át, 3 alkalommal vettek le tőle petesejtet, 4 alkalommal nem sikerült a mesterséges megtermékenyítés, valamint volt, hogy egy babával, és volt, hogy ikrekkel vetélt el.

A sok csalódás után azonban eszükbe jutott egy őrült, ám talán működőképes ötlet: hordja ki a babájukat Breanna anyukája, az 51 éves maratoni futó, Julie. Az első pár orvos, akit megkerestek ezzel, elhajtotta őket, azt mondták, az édesanya sajnos már túl öreg a mesterséges megtermékenyítéshez, hiszen az általános korhatár 45 életév. Végül azonban találtak egy doktort, aki úgy gondolta, Julie egészségtudatos életmódja kellően meggyőző, hogy elvégezze rajta a szükséges teszteket.

„Amikor az orvosom meglátta anyukámat, láttam, hogy elkezdenek forogni a kerekek az agyában. Anyukám maratoni futó, triatlonozik és gyakran hiszik, hogy a tesóm. (…) Fantasztikus formában van, jobb az egészsége, mint huszonévesen, amikor engem szült. A dokim tehát belement, hogy letesztelje, alkalmas lenne-e a feladatra és igen, minden eredménye tökéletes lett!” – írta Breanna.

Aaron és Breanna embriójának beültetésére végül február 25-én került sor, Julie mostanra már 17 hetes terhes az első unokájával. Bár meglehetősen furcsa a helyzet, a kommentelők nagyon kedves hozzászólásokkal támogatják őket, szerintük elképesztően szép dolog Julie-tól, hogy mindezt ezt bevállalta.

 

View this post on Instagram

 

you ladies heard it first! but announced today on our personal page. This was a big step for me. Thinking and praying for each and every one of you! They say, “It takes a village to raise a child”, but for some it can take a village to HAVE a child… ⠀ ⠀ We are happy to announce, finally, …⠀ BABY LOCKWOOD IS ON THE WAY! ⠀ ⠀ Made with a lot of love, and a little bit of science…⠀ Baby Lockwood will be brought into this world via GESTATIONAL CARRIER, and this little miracle’s carrier is quite a special one. ⠀ ⠀ MY MOM.⠀ My mom will be carrying and delivering our baby!⠀ ⠀ The biggest supporter in my life is giving us our biggest blessing. My beautiful mama is carrying her first grandchild, Aaron and my biological child, as a gestational carrier!⠀ ⠀ Aaron and I had our reproductive DNA taken, fertilized, tested, and frozen via IVF, as my mom breezed through every preliminary test she took, to be able to give us this gift. Defying the odds at 51 years old, she’s pushing reproductive science out of the box, as ONE of only a handful of surrogates NATIONWIDE to deliver their grandchild via gestational surrogacy!⠀ ⠀ The trials and tribulations of infertility was undoubtedly the hardest venture we have had to face in our lives. ⠀ ⠀ In short that included…⠀ ⠀ 1311 days⠀ 476 injections⠀ 64 blood draws⠀ 7 surgical procedures ⠀ 3 rounds of harvesting eggs⠀ 19 frozen embryos ⠀ 8 IVF frozen embryo transfers total⠀ 4 failed embryo transfers⠀ 1 singleton miscarriage⠀ 1 twin miscarriage ⠀ 1 ectopic pregnancy ⠀ Countless tears⠀ ⠀ Sharing this adventure with my mom has been the most unique and amazing experience. Surrogacy is truly the most selfless gift. She is the pure example of “you would do anything for your kids”, and if i can even be half of the mother she is, I know i’m doing something right…⠀ ⠀ I want to give a special thanks to Dr. Kaplan with @fertilitycentersofillinois for his compassion and care in this field.⠀ ⠀ Baby Lockwood we can’t wait to meet you…⠀ See you in November! This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

A post shared by Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary) on Jun 5, 2020 at 5:34pm PDT

Címkék: anyuka embrió influenszer Instagram meddő mesterséges megtermékenyítés nagymama terhes unoka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!