2020.07.01.@ 12.07

4 nő szuperőszintén beszélt a vaginájáról

Csekkold a bevállalós csajok vallomásait!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 nő szuperőszintén beszélt a vaginájáról

Mint egy köldök, csak jobb!

„Azt hiszem a fő problémát a Barbie babák okozzák, hiszen minden tökéletes rajtuk, amitől kislány korunk óta azt érezzük, hogy nekünk is olyannak kell lennünk. Pedig a valóság egészen más, erre pedig csak 15 éves koromban jöttem rá. Addig szó szerint szégyelltem a vaginámat, úgy gondoltam, hogy nem szép, ha bármi is kilóg onnan, aztán rájöttem, hogy minden nő egyedi, nekünk pedig büszkének kell lennünk az alsó részünkre! A vagina végülis olyan, mint egy köldök, csak annál sokkal-sokkal jobb!

Erre valók a barátnők

„Nem csak a tinédzserek bizonytalanok magukkal, a testükkel kapcsolatban, ez a dolog bőven velünk jön később is… Soha nem nézegettem a vaginámat, de ha néha odalestem, akkor idegesített, hogy talán nem így kéne kinéznie. Ami azt illeti, fogalmam sem volt róla, hogy mi lenne a „normális”, mégis azt gondoltam, hogy az enyém nem az. Egészen addig, amíg egyszer az egyik barátnőmmel nem kezdtünk el viccesen beszélgeti ezekről a dolgokról, amikor is kinyögte, hogy véletlenül látta már többször is a vaginámat, és ilyenkor mindig azt gondolta, hogy milyen letisztult és szép az övéhez képest. Ezután már nem agyaltam többet azon, hogy mi a normális, és mi nem!”

Túl sötét?

„Egyszer, még tinikoromban a suli öltözőjében az egyik barátnőm mosolyogva megjegyezte, hogy milyen vicces, hogy nekem sötétebbek a szeméremajkaim. Ez annyira kihatott utána az önértékelésemre, hogy évekig takargattam az aktuális pasijaim elől a vaginámat, nehogy ők is kiröhögjenek, mint pár évvel előtte az osztálytársam. A nőknek nagyon kevés is elég ahhoz, hogy egy életre kétségeik legyenek saját magukkal szemben, ezért egymást erősítünk kell! Még ha mi viccnek is gondolunk valamit, lehet, hogy az a másiknak kihatással lehet az életére…

Szimmetria krízis

„Sokáig nem tudtam, hogy vajon a többi lány is nézegeti magát odalent? Ők is elgondolkoznak azon, hogy így kell-e kinéznie a vaginának? Az egyik szeméremajkam sokkal nagyobb, mint a másik, ami évekig zavart, főleg a tinédzser éveimben, aztán rájöttem, hogy ez butaság. Végülis a szemöldököm se 100%-ig szimmetrikus, mégis jól néz ki. Ráadásul tökéletes működik, és hát nem ez a legfontosabb, csajok?

Címkék: bizonytalanság őszinte szeméremajak szex vagina vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.