2020.07.01.@ 16.07

Ezért borult ki Katalin, amikor Harry összejött Meghannel

Ez volt a baja a volt színésznővel akkoriban…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért borult ki Katalin, amikor Harry összejött Meghannel

Harry herceg egy vakrandin ismerkedett meg az elvált, amerikai színésznővel, Meghan Markle-lel, akivel szinte azonnal egymásba szerettek 2016-ban. Körülbelül egy évig sikerült titokban tartaniuk a kapcsolatukat, ezután azonban egyre többször lebuktak, így a herceg és a sztár már nem tudták rejtegetni kapcsolatukat.

Egy most megjelent könyv, a Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor (Royalok háborúban: Harry és Meghan a Windsor-házzal való sokkoló szakításának el nem mondott története) szerint ekkor kezdődtek a problémák Harry családján belül is.

A szerzők, Dylan Howard és Andy Tillett szerint Katalin hercegné akkoriban nagyon kiakadt, amiért Harry egy olyan nőt választott, aki korábban egészen más életet élt egy másik országban, egy másik kultúrában. Úgy gondolta, férje öccse elsieti a dolgokat, nem hagy időt arra, hogy Meghan megtalálja a helyét a royalok agyonszabályozott világában.

„Kate finoman figyelmeztette Harryt, hogy olyannal randizni, akinek teljesen más a múltja, a karrierje, sok időráfordítást és figyelmet kíván, mert csak így illeszkedhetnek be, mint royal pár” – mondta a Daily Mail-nek Dylan, aki hozzátette, informátorai szerint Harrynek nagyon rosszul estek ezek a szavak, nem akarta elfogadni, hogy Katalin hercegnének igaza lehet.

Ezután még kínosabb lett a helyzet, mert Vilmos is leültette beszélgetni Harryt és nagyon hasonló dolgokat mondott, mint a felesége. Kifejezte, hogy félti az öccsét, aggódik, hogy jó választás volt-e az amerikai nő. Kérte, ne siessenek ennyire az esküvővel. Harryt azonban elvakította a szerelem, senkivel sem törődött.

Valószínűleg részben ennek köszönhető, hogy alig egy év royalság után Meghan vissza akart menni az Egyesült Államokba…

Címkék: brit királyi család harry herceg Katalin hercegné meghan hercegné meghan markle szakítás sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

„Egy hétig maszkban edzettem, ez történt”

Börtönbüntetést kaphat ez a lány pár szexi szelfi miatt

Kambodzsában kicsit máshogy működnek a dolgok, és egy-egy dögösebb fotó miatt óriási bajba lehet kerülni.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus