Micsoda? Sia máris nagymama lett!

Az énekesnő még csak 44 éves…

Micsoda? Sia máris nagymama lett!

Ahogy arról korábban már mi is írtuk, Sia a legnagyobb titokban nemrég örökbefogadott két 18 éves fiút, akik, mint mondta elkezdtek kiöregedni a nevelőszülői rendszerből. Már ez a hír is eléggé lesokkolta a fanokat, pedig az igazi bomba csak tegnap robbant! Alig egy hónappal azután, hogy kiderült, hogy Sia adoptálta a fiúkat, a minap az énekesnő azt jelentette be, hogy 44 évesen máris nagymama lett belőle… Ráadásul az egyik fiú rögtön két unokával örvendeztette meg!

„A kisebbik fiamnak két kisbabája született. Gondolhatod, hogy megrémültem! De persze csak viccelek, minden rendben van. Nagyinak neveznek, de próbálom őket rávenni, hogy hívjanak inkább Lovey-nak, tudod, ahogy Kris Jennert hívják az unokái” – mesélte az énekesnő egy podcast interjúban.

Az interjú során Sia az adoptálásról is elárult néhány részletet. Mint mondta, nagyon megrázó volt számára, mikor jobban belelátott az állami gondozás rendszerében. Az örökbefogadott gyerekei a 18 évük alatt 18 különböző helyen éltek, ezért is döntött úgy, hogy magához veszi őket, és megpróbál egy stabil otthont biztosítani a számukra.

Még több

Body