2020.07.01.@ 06.07

Te tudod, mik azok a kettős csillagjegyek?

Lehet, hogy te is köztük vagy!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te tudod, mik azok a kettős csillagjegyek?

A 12 csillagjegyet rengeteg féleképpen szokták csoportosítani: elemek szerint, évszakok szerint, de vannak például férfias és nőies jegyek, vagyis pozitívak és negatívak, állati és emberiek, és vannak a kettős csillagjegyek! Ezek azért különlegesek, mert ahogy a nevük is mutatja, két részből állnak. Ilyen az Ikrek, a Halak, és a Nyilas.

Az Ikrek azért, mert értelemszerűen két személyből áll egy ikerpár, a Halak esetében is két állat teszi ki a csillagképet, a Nyilas viszont egy személyben kettő, hiszen ember és állat is egyszerre.

Ez a kettősség az adott jegyek személyiségét is meghatározzák, az életük tényleg minden területén megmutatkozik. Jellemző mindhárom csillagjegyre ugyanis, hogy képtelenek egyszerre csak egy dologgal foglalkozni, minimum két dolgot csinálnak egyidőben, ha nem többet! Szóval a multitasking simán fekszik nekik, de sportból is kétfélét űznek, hobbijuk is kettő van, ahogy munkájuk, nagy szerelmük és gyerekük is.

A kettős jegyek akkor érzik jól magukat, ha folyamatosan mozgásban vannak, zajlik körülöttük az élet. Nyughatatlanok, kíváncsiak, hiszen mindig minden érdekli őket, és persze egyszerre és azonnal. Változékonyak, de épp ezért jól tudnak alkalmazkodni is. Ez az egyik legjobb tulajdonságuk, cserébe viszont labilisak érzelmileg és nem túl kitartóak. Így nem nagy meglepetés, ha azt mondjuk, hogy nem kifejezetten megbízhatóak és a hosszútávú kapcsolatok sem fekszenek nekik (annak ellenére, hogy közben vágynak az érzelmi biztonságra).

A melóban sem épp a 8 órás irodai munka a nekik való, nem bírják a monotonitást. Viszont mégis igazi főnyeremények, mivel képesek folyamatosan fejlődni, tanulni, új megoldásokat keresni. Plusz emberközpontúak, rugalmasak, így zseniálisan működnek csapatban. Kíváncsiságukból adódik, hogy sokoldalúak, nagy tudással és tapasztalattal rendelkeznek, kifejezetten intelligensek, jó a kommunikációs- és nyelvérzékük.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria halak ikrek kettős csillagjegyek kettős jegyek nyilas zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.