Vilmos herceg elárulta, hogyan tartja magát fitten

Így edz a herceg.

Vilmos herceg elárulta, hogyan tartja magát fitten

Vilmos herceg még mindig karanténban van a családjával, ám ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet mozogna, sőt! Most egy videóüzenetből derült ki, hogy imád futni, ezért nagyon sajnálja, hogy idén elmarad a hagyományosan Kenyában rendezett maraton. Az eseményt a Tusk Trusk nonprofit szervezet szokta megrendezni minden évben, aminek a herceg 2005 óta a fővédnöke. A szervezet célja egyébként az afrikai vadállomány védelme.

És bár a szervezet eseményére nem kerül sor, Vilmos – és mindenki más, aki szeretett volna csatlakozni – otthon futja vagy gyalogolja le a kilométereket. A herceg így videóüzenetben meg is köszöni mindenkinek, aki részt vesz és pénzt adományoz, és hozzáteszi, ő is futni fog: „Én magam is futni fogok, mint egy virtuális kihívás részeként. Ahogy sokan, én is nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy nem futhatunk Lewa gyönyörű tájait csodálva – de fel is lélegeztem, hogy ezzel elkerüljük a forróságot.”

Vilmos arra is felhívta a figyelmet, hogy nem versenyről van szó, hanem arról, hogy támogassák Afrikát: „Ez nem verseny, nincs időmérés. Ez a mi lehetőségünk arra, hogy megmutassuk Afrikának, hogy együtt vagyunk benne mindenben.”

Kíváncsiak lennénk, vajon Katalinnal együtt is szoktak-e futni, hiszen a hercegnének is gyönyörű szálkás alkata van.

Még több

Body