Vilmos herceg elárulta, hogyan tartja magát fitten

Így edz a herceg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos herceg elárulta, hogyan tartja magát fitten

Vilmos herceg még mindig karanténban van a családjával, ám ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet mozogna, sőt! Most egy videóüzenetből derült ki, hogy imád futni, ezért nagyon sajnálja, hogy idén elmarad a hagyományosan Kenyában rendezett maraton. Az eseményt a Tusk Trusk nonprofit szervezet szokta megrendezni minden évben, aminek a herceg 2005 óta a fővédnöke. A szervezet célja egyébként az afrikai vadállomány védelme.

És bár a szervezet eseményére nem kerül sor, Vilmos – és mindenki más, aki szeretett volna csatlakozni – otthon futja vagy gyalogolja le a kilométereket. A herceg így videóüzenetben meg is köszöni mindenkinek, aki részt vesz és pénzt adományoz, és hozzáteszi, ő is futni fog: „Én magam is futni fogok, mint egy virtuális kihívás részeként. Ahogy sokan, én is nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy nem futhatunk Lewa gyönyörű tájait csodálva – de fel is lélegeztem, hogy ezzel elkerüljük a forróságot.”

Vilmos arra is felhívta a figyelmet, hogy nem versenyről van szó, hanem arról, hogy támogassák Afrikát: „Ez nem verseny, nincs időmérés. Ez a mi lehetőségünk arra, hogy megmutassuk Afrikának, hogy együtt vagyunk benne mindenben.”

Kíváncsiak lennénk, vajon Katalinnal együtt is szoktak-e futni, hiszen a hercegnének is gyönyörű szálkás alkata van.

Címkék: brit királyi család edzés futás herceg így edzi magát maraton Vilmos vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Harry herceg kitálalt

Harry herceg kitálalt

Meghan után most Harry borította a bilit – a legújabb interjújában a herceg egyáltalán nem fogta vissza magát!

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!