2020.07.02.@ 10.07

Katalin és Vilmos bentlakásos iskolába küldené Györgyöt

Ez a hagyomány…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin és Vilmos bentlakásos iskolába küldené Györgyöt

Miközben a legtöbb gyerek a várva-várt nyári szünetet élvezi, a kis György herceg élete most is az iskola körül forog. Vilmos és Katalin legidősebb gyereke néhány hét múlva 7 éves lesz (pedig mintha csak tegnap született volna…), ez pedig azt jelenti, hogy a hercegi párnak lassan el kell döntenie, hogy jövő ősztől bentlakásos iskolába küldjék-e a kisfiút.

A királyi hagyomány szerint ugyanis 8 éves kortól minden royal gyerkőcnek bentlakásos iskolába kell mennie. Így volt ez Vilmossal és Harryvel is, akik először a Berkshire-ben található Ludgrove School nevű bentlakásos iskolában tanultak, majd a középiskolát a szintén Berkshire-ben található, Eton College-ban végezték el. A kis György herceg egyébként már most is iskolás, 2017 óta a londoni Thomas’s Battersea nevű intézmény diákja. Ahhoz tehát, hogy megfeleljenek a királyi hagyományoknak, Katalinénknak ki kellene szakítaniuk kisfiukat a megszokott környezetéből…

Ingrid Seward royal szakértő szerint azonban egyáltalán nem lesz könnyű Vilmoséknak meghozni ezt a döntést.

„Nem hiszem, hogy egy trónörököst várólistára tennének, magyarán a szülőknek nem kell már most meghozniuk a döntést és beadni a jelentkezést, ráérnek még, hogy jobban végig tudják gondolni” – nyilatkozta Ingrid az OK! magazinnak majd azt is hozzátette, hogy abban sem biztos, hogy Vilmosék egyáltalán el akarják-e küldeni a fiút egy messzi iskolába.

„Szerintem inkább még kivárnak, hogy megnézzék, hogyan alakul a személyisége, hogy kiderüljön, György boldog tudna-e lenni az otthonától távol. Mivel Vilmosnak egy borzalmas tragédiát kellett gyerekként átélnie, nagyon fontos neki, hogy a saját gyerekei érzelmeire, lelkivilágára fokozottan figyeljen. Szerintem, ha Kate és Vilmos azt látják, hogy György jól érzi magát a jelenlegi iskolájában, akkor nem fogják kiszakítani ebből a környezetből.”

Címkék: bentlakásos iskola brit királyi család györgy herceg hagyomány iskola iskolakezdés katalin és vilmos Katalin hercegné vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

3 vacsoraötlet, amit a diétád is imádni fog

3 vacsoraötlet, amit a diétád is imádni fog

Ráadásul nem is nehéz elkészíteni őket!

Szülés utáni problémák… Már csak ez hiányzott!

A szülés utáni hormonváltozás következtében könnyen kialakulhat hüvelyszárazság.

Hüvelyi problémák: ne téveszd össze a hüvelyszárazságot a fertőzésekkel!

Egy nő életminőségén meglehetősen sokat ronthat, ha a szexuális életét vagy az intim területeit érintő zavarok jelentkeznek. A hüvelyfertőzéseken kívül a hüvelyszárazság is megnehezítheti a nők életét, ráadásul ezeket sokan teljesen összekeverik, ami még több kellemetlenséget okozhat.

Hüvelyszárazság fiatal lányoknál?

A fiatal lányok sokszor nem is a hüvelyszárazság, hanem valamely más probléma miatt fordulnak nőgyógyászhoz segítségért, és csak később derül ki, hogy a panaszaik valójában a hüvelyszárazsággal függenek össze.

Ezeknek a diéta trükköknek köszönheti Meghan, hogy bomba formában van

Meghan mindig is szenvedélyes képviselője volt az egészséges életmódnak – most összeszedtük a legjobb tippjeit!

7 érdekesség a vagináról, amiről a nők azt kívánják, bárcsak előbb tudták volna

A csajok a Buzzfeeddel osztották meg névtelenül a tudásukat, hogy te is tutira minden szükséges infó birtokában lehess!

5 hatásos gyakorlat, ha a derekad a gyengéd

Garantáltan imádni fogod a végeredményt!

A videó, ami után minden nő jobban érzi magát

Hatalmasat ment a TikTokon, és nem is csoda!