2020.07.02.@ 11.07

Megható, mit üzent Harry Diana hercegnő 59. születésnapján

Ha ez nem csal könnyeket a szemedbe, akkor semmi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megható, mit üzent Harry Diana hercegnő 59. születésnapján

Diana hercegnő, vagyis a szívek királynője  július 1-jén ünnepelte volna az 59. születésnapját. Egy tökéletes világban ezt a napot a fiaival és az unokáival tölthette volna, ám az élete 1997 nyarán tragikus véget ért. Vilmos és Harry persze soha nem felejtette el őt, minden egyes nap erőt merítenek édesanyjuk emlékéből és erre biztatnak másokat is.

Harry herceg édesanyja születésnapján adott át egy olyan díjat, amit róla neveztek el: a Diana Díjat. Ezzel az elismeréssel olyan fiatalokat támogatnak minden évben, akik valamilyen jó ügy érdekében dolgoznak az év 365 napján. A herceg – a koronavírus miatt – sajnos csak videón keresztül üzenhetett nekik, de ez éppen elég megható volt.

„A feleségem nemrég azt mondta, a mi generációnk és a korábbiak nem tettek eleget annak érdekében, hogy kitöröljük a rosszat a múltból. Ezt nagyon sajnálom. Sajnálom, hogy nem olyan világban éltek, amilyet érdemelnétek. Az intézményesített rasszizmus olyan dolog, aminek nincs helye a közösségeinkben, mégis népbetegség.

A tudattalan elfogultságot hibáztatás nélkül kell felismerni, hogy jobb világot alkothassunk nektek. Szeretném, ha tudnátok, hogy elhivatottak vagyunk a megoldás keresésében, részt veszünk veletek együtt a változásban, ahová vezettek bennünket. Itt az idő és tudjuk, képesek vagytok rá! (…)

Elképesztően büszke vagyok, amiért a részese lehetek ennek a díjátadónak, hiszen édesanyám öröksége előtt is tisztelegnek, miközben a legjobb embereket hozzák közelebb, vagyis titeket.

Mindannyian hihetetlen munkát végeztek, a legnagyobb bizonytalanságban találtátok meg az erőt és inspirációt magatokban, hogy pozitív hatást gyakoroljatok a világra. Imádom, hogy a Diana Díj segít nektek ebben.

Tudom, hogy anyukám sokatok számára volt inspiráció és biztosíthatlak benneteket, ha itt lenne, a ti oldalatokon harcolna. Most olyan helyzeteket látunk világszerte, amelyekben a megosztottság, elszigetelődés és harag dominál, ahogyan a felszínre kerül a fájdalom és a trauma is.

 Ahogyan ti sem, úgy ő sem választotta soha a könnyebb vagy népszerűbb, kényelmesebb utat, ha kiállt valamiért, és kiállt mindenkiért, akinek erre volt szüksége!”

Címkék: charlotte elizabeth diana Diana diana díj diana hercegnő diana hercegnő születésnap George Floyd harry herceg meghan markle rasszizmus születésnap videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Erzsébet királynő ezt üzenete Meghannek és Harrynek

Erzsébet királynő ezt üzenete Meghannek és Harrynek

Az uralkodó tényleg nagyon szereti Harryt…

Börtönbüntetést kaphat ez a lány pár szexi szelfi miatt

Kambodzsában kicsit máshogy működnek a dolgok, és egy-egy dögösebb fotó miatt óriási bajba lehet kerülni.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus