Megható, mit üzent Harry Diana hercegnő 59. születésnapján

Ha ez nem csal könnyeket a szemedbe, akkor semmi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megható, mit üzent Harry Diana hercegnő 59. születésnapján

Diana hercegnő, vagyis a szívek királynője  július 1-jén ünnepelte volna az 59. születésnapját. Egy tökéletes világban ezt a napot a fiaival és az unokáival tölthette volna, ám az élete 1997 nyarán tragikus véget ért. Vilmos és Harry persze soha nem felejtette el őt, minden egyes nap erőt merítenek édesanyjuk emlékéből és erre biztatnak másokat is.

Harry herceg édesanyja születésnapján adott át egy olyan díjat, amit róla neveztek el: a Diana Díjat. Ezzel az elismeréssel olyan fiatalokat támogatnak minden évben, akik valamilyen jó ügy érdekében dolgoznak az év 365 napján. A herceg – a koronavírus miatt – sajnos csak videón keresztül üzenhetett nekik, de ez éppen elég megható volt.

„A feleségem nemrég azt mondta, a mi generációnk és a korábbiak nem tettek eleget annak érdekében, hogy kitöröljük a rosszat a múltból. Ezt nagyon sajnálom. Sajnálom, hogy nem olyan világban éltek, amilyet érdemelnétek. Az intézményesített rasszizmus olyan dolog, aminek nincs helye a közösségeinkben, mégis népbetegség.

A tudattalan elfogultságot hibáztatás nélkül kell felismerni, hogy jobb világot alkothassunk nektek. Szeretném, ha tudnátok, hogy elhivatottak vagyunk a megoldás keresésében, részt veszünk veletek együtt a változásban, ahová vezettek bennünket. Itt az idő és tudjuk, képesek vagytok rá! (…)

Elképesztően büszke vagyok, amiért a részese lehetek ennek a díjátadónak, hiszen édesanyám öröksége előtt is tisztelegnek, miközben a legjobb embereket hozzák közelebb, vagyis titeket.

Mindannyian hihetetlen munkát végeztek, a legnagyobb bizonytalanságban találtátok meg az erőt és inspirációt magatokban, hogy pozitív hatást gyakoroljatok a világra. Imádom, hogy a Diana Díj segít nektek ebben.

Tudom, hogy anyukám sokatok számára volt inspiráció és biztosíthatlak benneteket, ha itt lenne, a ti oldalatokon harcolna. Most olyan helyzeteket látunk világszerte, amelyekben a megosztottság, elszigetelődés és harag dominál, ahogyan a felszínre kerül a fájdalom és a trauma is.

 Ahogyan ti sem, úgy ő sem választotta soha a könnyebb vagy népszerűbb, kényelmesebb utat, ha kiállt valamiért, és kiállt mindenkiért, akinek erre volt szüksége!”

Címkék: charlotte elizabeth diana Diana diana díj diana hercegnő diana hercegnő születésnap George Floyd harry herceg meghan markle rasszizmus születésnap videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!