2020.07.03.@ 14.07

„Az első leszbikus élményem egy barátom menyasszonyával volt”

Mert az élet néha feladja a leckét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Az első leszbikus élményem egy barátom menyasszonyával volt”

„Egy lagzi éjszakája kész őrület. Mindig történik valami. Ezt mondogattam magamnak másnap, miután Sarah és én lefeküdtünk egymássalkezdi névtelen vallomását egy nő. Úgy döntött, el kell mesélnie mi történt közte, és a legjobb barátja, Steven menyasszonya között egy közös barátjuk esküvőjén.

Steven és a lány még az egyetemen ismerték meg egymást, azóta elválaszthatatlan barátok. Londonban laknak, ahol rajtuk kívül hat-hét másik barátjukból áll a haveri társaságuk. Nekik mutatta be először a pasi Sarah-t, akiről a csapat egyből megállapította, hogy Steven végre megtalálta azt a nőt, akivel leélheti az életét.

„Az esküvő előtt sokat lógtam velük, de mindig csak párban voltak, nem igazán beszéltünk Sarah-val külön. De aznap igen. Még táncoltunk. És így visszatekintve azt hiszem, flörtöltünk is egymással, ami akkor fel sem tűnt, hiszen mindketten heterók vagyunk.” A lányok nagyon jól szórakoztak, a vallomás írója pedig közölte is a BFF-ével, hogy igazán örül a boldogságának, hiszen jól választott.

„Ezután történt, hogy kimentünk a kertbe Sarah-val elszívni egy cigit, amikor megcsókolt. Először meglepődtem persze, de nem annyira, hogy meghátráljak. Be voltam csípve, valahogy az egész nem tűnt valóságnak. Így hát visszacsókoltam. Aztán elindultunk, hogy találjunk egy biztos helyet a birtokon, ahol szexelhetünk. Egyikünk sem tudta, mit csinál, de nem tűnt nagy dolognak, nem éreztem bűntudatot. Nem éreztem megcsalásnak.”

Aznap sms-ben megbeszélték, hogy nem hozzák fel többé a dolgot. Mivel az évek során egyre inkább bűntudata lett a lánynak, szinte nem is beszélnek már Sarah-val. „Azt hiszem, amúgy sem voltunk barátnők, de a tény, hogy lefeküdtünk egymással, meggátolta, hogy ez valaha is kialakuljon. Ez persze a Stevennel való kapcsolatomat is megnehezíti néha. Nem érti, miért nem töltünk több időt együtt Sarah-val. Azt hiszem, a bűntudat az, amit megpróbálunk elfelejteni, de szerintem nehéz lesz.”

Címkék: legjobb barát leszbikus kaland megcsalás őszinte vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

„Egy hétig maszkban edzettem, ez történt”

Börtönbüntetést kaphat ez a lány pár szexi szelfi miatt

Kambodzsában kicsit máshogy működnek a dolgok, és egy-egy dögösebb fotó miatt óriási bajba lehet kerülni.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus

Ezért hízol eleinte csak a tested bizonyos területeire

Te is észrevetted már, hogy így van? Ez a magyarázat rá!

A legjobb nyújtások menstruációs fájdalmakra

5 szuper nyújtást mutatunk, amivel búcsút inthetsz a görcsöknek. Nem kell hozzá más, csak a kedvenc párnád!

Hogyan ápolja lábait egy strandolással vagy sétával töltött nap után? (x)

Ez a nyár talán nem egészen úgy alakul, ahogy korábban tervezte, mégis számos olyan tevékenységet végezhet, amelyeket a nyári feltöltődés érdekében be szokott vetni. Végtére is, szabadságon van!

„Minden reggel 10 percet nyújtok, így változott meg az életem”

Soroljuk a pozitív hatásait a reggeli nyújtásnak!

Egészségtelen alsóneműben aludni?

Ezt minden lánynak el kellene olvasnia!

Döbbenetes, hány éves valójában ez a nő

A lánya 26 éves, ő pedig kb. 20-nak néz ki. Zavar a rendszerben? És még nem is láttad a róla készült képet!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?