2020.07.03.@ 10.07

Meghan ezért érezte magát rosszul a családban a terhessége alatt

Nem lehetett neki könnyű!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan ezért érezte magát rosszul a családban a terhessége alatt

Arra biztosan emlékszel, hogy Meghan és Harry nem csak visszavonult, de előtte be is perelt néhány brit lapot. Ezt azért érezték fontosnak, mert elmondásuk szerint számtalan hamis cikk jelent meg róluk, főleg olyanok, amik Meghant bántották, kritizálták vagy próbálták rossz színben feltüntetni.

Most nyilvánosságra került néhány olyan dokumentum a Mail on Sunday nevű lap ellen indított perükből, amiből érdekes dolgok derültek ki. Az E! News hozta le az infót, miszerint a papírokban az áll, hogy Meghan nem érezte magát biztonságban a terhessége alatt, pontosabban nem érezte úgy, hogy a királyi család megvédené őt. Ami azért elég durva, nem igaz?

„Meghan Markle lett a brit bulvárlapok hamis cikkeinek főszereplője, főleg a Mail on Sunday-nek, ami óriási szorongást okozott neki, és károsította a mentális egészségét. A barátai sosem látták még ebben az állapotban előtte, nagyon aggódtak érte, főleg azért is, mert várandós volt, az intézmény pedig nem védte meg. Az önvédelem pedig tilos volt számára – olvasható a dokumentumokban.

Sőt, az is kiderült, hogy a People magazin azt állította, hogy Meghan barátai nyilatkoztak a nevében, ám ez sem volt igaz: „Ha a felperesnek meg lett volna engedve a részvétel, akkor a kommunikációs csapatot kérte volna fel arra, hogy elmondja, semmi köze sem volt a People magazin cikkeihez.”

A barátai valójában anélkül nyilatkoztak névtelenül a magazinoknak, hogy Meghan tudott volna erről, ugyanis frusztrálta őket a helyzet, hogy senki sem tudja őt megvédeni: „Valószínűleg ez az oka – és persze a brit magazinok erőszakossága – hogy néhány barát úgy döntött, hogy névtelenül megszólal.”

Címkék: beperelték brit lapok brit sajtó harry mail on sunday meghan per pereskedés rosszul érezte magát terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.