2020.07.03.@ 10.07

Miért orális szexelnek egyre kevesebbet a pasik?

Ha eddig azt hitted, csak a te fiúd utasítja el, hogy „nyelvészkedjen”, sokkoló hírünk van: a srácok hivatalosan leálltak az orális szexszel. Ugye te is egyetértesz, hogy ez így nem oké, és tennünk KELL valamit?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért orális szexelnek egyre kevesebbet a pasik?

Kétségbeejtő statisztikákban mostanában nincs hiány – legyen szó klímaváltozásról, elhízásról, vagy lelki szorongásról. Ám úgy tűnik, az orális játékokban is komoly változások történtek, és nem pozitív irányban… Egy friss kutatás szerint a fiatal pasik lelkesedése nagyon alábbhagyott ezen a téren. Az 1980 előtt született fickók még a legszorgosabbak nyelvi területeken, viszont az Y-generációs srácok (1980 és 1995 között születettek) mindössze 30%-a (!!!) élvezi, szereti és gyakorolja az orális szexet – mármint annak aktív részét, amikor nekik kell szorgoskodni odalenn. Az 1995 után született Z-generáció még ennél is kétségbeejtőbb: a srácok közül minden tizedik egy évben max egyszer „megy le” egy lányon. Közel 60%-uk pedig „orálisan szűz” marad a huszonéves koruk közepéig, vagy még tovább. Miért felejtették el a fiúk az adok-kapok törvényt, és ami még fontosabb: ők miért nem élvezik annyira a dolgot, mint a csajok?

Szerelem a levegőben

„Egyszerűen csak nem”, „Nem ismerem eléggé ahhoz, hogy megkívánjam úgy”, „Fárasztó a nyakamnak és a nyelvemnek”. Többnyire ezek a kifogások kerülnek elő, mikor srácok egymás közt kidumálják, miért passzolják az orált. Olyan is akad szép számmal, aki az ízekre és illatokra panaszkodik – nem mintha a fiúk szerszáma makaron-ízű volna, és jázmin illatot árasztana. De ez nem is jelent gondot a lányoknak, mi több, a legtöbben büszkén ismerik be: a „szex-szag” a levegőben még jobban beindítja őket. Legyen szó a srácok vagy a lányok intim testrészeiről, mindkettő arra hivatott, hogy felpörgessék a szexuális vágyakat, ezt pedig a látvány, a feromonok – azaz a kémiai vegyületek, melyek szó szerint az orrunknál fogva vezetnek – is támogatják. Egészen addig, míg az ösztönös vonzalmat nem váltja fel egy kellemetlen tapasztalat, vagy kudarcélmény.

Nem egy nagy durranás…Nem egy nagy durranás…

A helyzet ugyanis az, hogy míg egy nő orális szexszel kényeztet egy pasit, annak 99,99%-ban tűzijáték lesz a vége. Ezzel szemben – és most jön a szomorú hír – sok fiúnak lövése sincs róla, mihez kezdjen a nővel a combjai között ügyeskedve. Nagyrészük őszintén elhiszi magáról, hogy gond nélkül orgazmushoz juttatja az ajkaival a lányt, de a megkérdezettek szerint a pasik alig 40%-a képes erre. Ez persze kicsit a csajok hibája is… Merthogy a srrácok nem szégyenkeznek szexi útmutatást adni – akár dirty talkkal, akár egy határozott mozdulattal – hogyan lehetne még élvezetesebb számukra az ajkaid szorítása. Viszont a lányok többsége csendben várja a messiást, rosszabb esetben eljátszik egy Oscar-díjas orgazmust, csak ne kelljen kritizálni a fiút.

Ami a szíveden, az a száján

A rémes hír, hogy ha szkippeled a srác továbbképzését, akkor hosszú távon búcsút mondasz az „o-o-oooooh!” pillanatoknak, és ezt a szomorú statisztikát is tovább rontod. Lemondás helyett, mely szerint „nekem megint olyan pasi jutott, akivel nem beszélünk egy, khm, nyelven”, légy őszinte és nyitott! A máskor oly domináns fiúdat be fogja indítani, ha szókimondó vagy, ha pedig láthatóan keresi a bejáratot és zavartan szuszog, vezesd rá a megvilágosodás ösvényére – az ujjaiddal, szavakkal, vagy ragadd meg az üstökét, és tedd a helyére, ahogy ő szokta (vagy szeretné) veled.

Ha pedig mindent bevetettél, és a srác még mindig passzív, te viszont nem kívánsz a nyelvi nehézségek miatt örökre beleragadni a kapcsolatodba, tudd, mikor kell kitessékelni az ágyadból, és az életedből a fiút. Ne szégyelld kimondani magadnak sem: neked nem pálya az olyan kapcsolat, ahol a nyelvlecke rendre elmarad.

Címkék: csajok kapcsolat kutatás orális szex pasik statisztika szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

„Egy hétig maszkban edzettem, ez történt”

Börtönbüntetést kaphat ez a lány pár szexi szelfi miatt

Kambodzsában kicsit máshogy működnek a dolgok, és egy-egy dögösebb fotó miatt óriási bajba lehet kerülni.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?