2020.07.04.@ 05.07

Te megtalálod a sirályt a képen 1 perc alatt?

Játékra fel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A nyári hónapokban legtöbben elutaznak valahova, bár idén ez picit másképp alakul a vírusjárvány miatt. Sokan döntenek amellett, hogy inkább otthon, családjuk körében töltik a szabadidejüket, vagy az adott országon belül keresnek lehetőséget a kikapcsolódásra. Pontosan ez ihlette meg a GalaBingo.com csapatát is, amikor megalkották a legújabb képrejtvényüket.

Egy színes, felhőkkel, légballonokkal, repülőkkel és egyéb, nyarat idéző motívumokkal tarkított képet rajzoltak meg, ami biztosan téged is az utazásra emlékeztet. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy meg kell találni a képen egy apró sirályt. A weboldal még egy mini kutatást is elvégzett, amiből kiderült, hogy az emberek 73 százalékának több mint 1 percre van szüksége ahhoz, hogy rábukkanjon a madárra. Neked vajon sikerül rekordidő alatt megtalálni a sirályt?

Hajrá!

Görgess lejjebb a megfejtésért!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Címkék: 1 perc alatt fejtsd meg feladvány játék képrejtvény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ezért fájhat a torkod bizonyos gyümölcsöktől

Ezért fájhat a torkod bizonyos gyümölcsöktől

Észrevetted már, hogy miután beleharapsz egy-egy gyümölcsbe, valami egészen furát érzel a szádban? Nem, nem a gyümölcs ízére gondolunk…

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!