Te megtalálod a sirályt a képen 1 perc alatt?

Játékra fel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A nyári hónapokban legtöbben elutaznak valahova, bár idén ez picit másképp alakul a vírusjárvány miatt. Sokan döntenek amellett, hogy inkább otthon, családjuk körében töltik a szabadidejüket, vagy az adott országon belül keresnek lehetőséget a kikapcsolódásra. Pontosan ez ihlette meg a GalaBingo.com csapatát is, amikor megalkották a legújabb képrejtvényüket.

Egy színes, felhőkkel, légballonokkal, repülőkkel és egyéb, nyarat idéző motívumokkal tarkított képet rajzoltak meg, ami biztosan téged is az utazásra emlékeztet. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy meg kell találni a képen egy apró sirályt. A weboldal még egy mini kutatást is elvégzett, amiből kiderült, hogy az emberek 73 százalékának több mint 1 percre van szüksége ahhoz, hogy rábukkanjon a madárra. Neked vajon sikerül rekordidő alatt megtalálni a sirályt?

Hajrá!

Görgess lejjebb a megfejtésért!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Címkék: 1 perc alatt fejtsd meg feladvány játék képrejtvény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.

3 zsenális süti, amiről sosem mondanád meg, hogy cukormentes

Mutatunk három klasszikus sütit, aminek a cukormentes verzióját csak még jobban fogod imádni.

5 tipp, ha életed legjobb alvása a cél

Mindenki tudja, hogy a jó alvás jelentheti a különbséget egy fantasztikus és egy borzalmas nap között. De hogyan biztosíthatod, hogy minden éjjel ugyanúgy kipihend magad? Hát így!

Ez történik valójában a testeddel, ha elhagyod a glutént

Kiiktatni glutént az étrerndedből felér egy durva elvonókúrával, ami egy rakás mellékhatással jár. Mutatjuk, mik is ezek pontosan.