2020.07.05.@ 05.07

Filmek, amik egy botrány miatt el sem jutottak a moziig

Megdöbbentő sztorik következnek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Filmek, amik egy botrány miatt el sem jutottak a moziig

Feszültség

A #metoo-botrány origója volt a Harvey Weinstein-ügy. A számtalan nőt megerőszakoló producer bukása az áldozatai és úgy általában a társadalom számára abszolút pozitívum volt, a Feszültség című filmnek viszont nagyon nem kedvezett. A Tom Holland és Benedict Cumberbatch főszereplésével készült produkciótól Weinstein cége megszabadult, és eladta a jogait. Ez 2017-ben volt. Egészen tavalyig kellett várni, hogy néhány moziban felbukkanjon a film.

Accidental Love

Az Accidental Love Jake Gyllenhaal és Jessica Biel romkomja lett volna, ha nem övezte volna hatalmas dráma a produkció folyamatát. A gyártó cég állandó anyagi gondokkal küzdött, így a forgatást újra és újra elhalasztották, ami további problémákhoz vezetett. Többen felálltak, és otthagyták az egészet, köztük maga a rendező (!), David O. Russel is, aki ma már a nevét sem adja a mozihoz. Bár a kész film bemutatására senki sem számított, egy másik produkciós iroda megpróbálta levetíteni a filmet. Egyetlen alkalom után azonban meggondolták magukat, és inkább kiadták DVD-n.

Egy esős nap New Yorkban

A #metoo-mozgalom idején ismét felszínre kerültek a vádak Woody Allen ellen, miszerint 1992-ben az örökbefogadott lányát, a 7 éves Dylan Farrowt molesztálta. Bár a rendező szerint az egész csak a volt felesége kitalációja, az ügy akkor is, és 2018-ban is megosztotta Hollywoodot. Ez pedig most először kihatott Allen karrierjére is, és miután az Amazon úgy döntött, nem mutatja be az Egy esős nap New Yorkban című filmjét, 2018 volt az első év, amikor nem jelent meg Woody Allen-alkotás a mozikban. Azóta egy-két helyen ugyan mégis vászonra került egy rövid időre a Timothée Chalamet főszereplésével készült produkció (így nálunk is), Amerikában abszolút tiltólistás lett.

I Love You, Daddy

A humorista, Louis C. K. írta és rendezte az I Love You, Daddy című filmet, amit soha, sehol nem mutattak be. Ahogy sok más sztár, így C.K. is lelepleződött 2017-ben, a #metoo idején: kiderült, hogy a férfi több alkalommal is nők jelenlétében elégítette ki magát az ő akartuk ellenére. A botrányba belebukott a film, de egy kicsit a humorista is, aki eléggé elvesztette az őt övező elismerést és tiszteletet a stand-uposok körében.

Gore

2017-ben Kevin Spacey mocskos titkai is kiderültek: kiskorú fiúkat molesztált. Majd mikor a hírek megjelentek, a színész, hogy mentse a menthetőt, coming outolt melegként. Ezzel pedig csak még több olajat öntött a tűzre. A drámát több alkotás is megszenvedte, így például újra kellett forgatni Spacey jeleneteit A világ összes pénzében egy másik színésszel. De a Netflix nem bánt ennyire kesztyűs kézzel a bukott sztárral: a House of Cardsból kirúgták, a készülő, Gore című filmet pedig úgy, ahogy van, törölték. Azóta sem látott napvilágot.

via GIPHY

Uncle Tom’s Fairy Tales

Az 1969-es Uncle Tom’s Fairy Tales-nek már eleve a teljes címe nagyon abszurd: Uncle Tom’s Fairy Tales: The Movie For Homosexuals. Azaz: Tom bácsi tündérmesei: Egy film a homoszexuálisoknak. Ezt pedig csak tetézi a film borzalmas története is. Elvileg egy vígjáték lett volna egy fehér férfi bírósági tárgyalásáról, akit egy fekete nő megerőszakolásával vádolnak. Fura fun fact, hogy a Wayne világa rendezője, Penelope Spheeris volt az Uncle Tom’s Fairy Tales alkotója is, és azt állítja, hogy ellopta a film egyetlen kópiáját. Viszont korábban a film főszereplője, Richard Pryor megvádolta a feleségét, hogy féltékenységében elpusztította az említett kópiát, mert nem bírta elviselni, milyen sok időt tölt a színész a forgatáson. Elég vad történet!

Címkék: accidental love bemutató botrány egy esős nap new yorkban feszültség gore i love you daddy nem kerül mozikba uncle tom's fairy tales

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ezeknek a diéta trükköknek köszönheti Meghan, hogy bomba formában van

Ezeknek a diéta trükköknek köszönheti Meghan, hogy bomba formában van

Meghan mindig is szenvedélyes képviselője volt az egészséges életmódnak – most összeszedtük a legjobb tippjeit!

7 érdekesség a vagináról, amiről a nők azt kívánják, bárcsak előbb tudták volna

A csajok a Buzzfeeddel osztották meg névtelenül a tudásukat, hogy te is tutira minden szükséges infó birtokában lehess!

5 hatásos gyakorlat, ha a derekad a gyengéd

Garantáltan imádni fogod a végeredményt!

A videó, ami után minden nő jobban érzi magát

Hatalmasat ment a TikTokon, és nem is csoda!

Minden, amit tudnod kell a karácsonyi pluszkilókról

Van egy rossz hírünk: ilyenkor még az edzés sem segít.