Kanye West indul az amerikai elnökválasztáson, ez állhat a háttérben

Mert az Egyesült Államoknak ugye pont rá van szüksége…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kanye West indul az amerikai elnökválasztáson, ez állhat a háttérben

Kanye West tehetséges rapper, ezt valószínűleg kevesen vitatják. Viszont egész nagy összeget tennénk rá, hogy a divattervezői skilljeiben már sokkal kevesebben látják az igazi zsenit. És akkor szépen eljutottunk Kanye West politikusi ambícióihoz, ami valahol azért már lógott a levegőben. Évekkel ezelőtt konkrétan ledobta a bombát, miszerint 2020-ban indul majd az elnökválasztáson, de senki nem vette különösebben komolyan. Most azonban a következő tweettel ráerősített a terveire:

„Be kell teljesítenünk az Amerikában lévő ígéretet, meg kell tanulnunk bízni Istenben, közös célt kell kialakítanunk és együtt cselekedni a jövőért. Indulok az Amerikai Egyesül Államok elnöki posztjáért.”

Ígéretét pedig nyugodtan vehetjük fenyegetésnek, aminek nyilván nem lesz túl sok ereje függetlenként a nagy pártok mellett. Viszont simán lehet, hogy az elnökválasztás, és az így ráirányuló médiaérdeklődés csak egy remek eszköz arra, hogy zenei vagy tervezői karrierjéhez asszisztáljon (új száma, a Wash Us In The Blood például pár napja jött ki – micsoda véletlen egybeesés).

Címkék: amerikai elökválasztás donald trump kanye west rapper sztárhírek sztárok usa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Emily Ratajkowski megmutatta, hogy néz ki a teste egy hónappal a szülés után

Nekünk csak egy kérdésünk van: hogy lehet valaki ilyen lehetetlenül tökéletes azután, hogy életet adott egy babának? Emily Ratajkowski talán nem tudja a választ, de prezentálja.