2020.07.05.@ 10.07

Meghan és Harry hivatalosan is távolabb kerültek a királyi családtól

És ezzel bebizonyították, hogy akkor sem csinálnák vissza az egészet, ha lehetne…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan és Harry hivatalosan is távolabb kerültek a királyi családtól

Harry, és felesége, Meghan hivatalosan is felszámolták a SussexRoyal jótékonysági szervezetüket, melyet az angol királyi család tagjaiként irányítottak – írja a People – és terveik szerint minden további energiájukat az Archewellre és a fenntartható idegenforgalomra épülő Travalystra irányítják majd.

Minderre azért volt szükség, mert a királynővel úgy állapodtak meg kiválásukkor, hogy a továbbiakban egyetlen projektjükben sem használhatják a titulusokat, amire az akkorra már stabilan felépített jótékonysági szervezetük fűzték fel.

Még áprilisban derült ki, hogy a háttérben már javában dolgoznak az utód szervezeten (Archewell), azonban nem véletlenül nem sietik el a projektet. „Ez egy olyan dolog számukra, amivel életük hátralévő részében foglalkozni szeretnének, így érthető, hogy nem gyakorolnak majd nyomást egy olyan valaminek az elindítására, ami ennyire korai fázisban jár.” – nyilatkozta egy forrás a Vanity Fairnek.

Menet közben egyébként Meghan és Harry olyan ügyekre is elkezdtek fókuszálni, mint a Black Lives Matter mozgalom vagy a #FeedHOPE kezdeményezés. Mindezt azonban már tiszta lappal, a saját erejükből, a királyi család háttere nélkül.

Címkék: angol királyi család felszámolták harry harry herceg jótékonysági szervezet meghan meghan hercegné sussexroyal

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Erzsébet királynő ezt üzenete Meghannek és Harrynek

Erzsébet királynő ezt üzenete Meghannek és Harrynek

Az uralkodó tényleg nagyon szereti Harryt…

Börtönbüntetést kaphat ez a lány pár szexi szelfi miatt

Kambodzsában kicsit máshogy működnek a dolgok, és egy-egy dögösebb fotó miatt óriási bajba lehet kerülni.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus