2020.07.13.@ 00.07

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus arckezelésekben. A kozmetikumok koncentráltak, intenzív hatásúak, így regenerálják a bőr szerkezetét, helyreállítják a bőrfunkciókat. Hatásuk alapját az képezi, hogy sejtszinten képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és működését. Jellemzőjük a 100% természetes összetétel, és a bőrazonos alapformulák, melyre épülnek a modern hightech hatóanyagok, melyekkel nő a kozmetikumok hatékonysága. Általuk könnyen elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr.

Bőrazonos kozmetikumok

Ezek a formulák optimális mennyiségben éppen azokat a bőrfelépítő anyagokat tartalmazzák, melyekre az adott arcbőrnek szüksége van, így könnyen beépülnek a bőrbe és bőrré válnak.

A luxus és természetes bőrazonos kozmetikumok alap követelménye, hogy a szükséges hatóanyagok magas minőségűek és arányukban a bőrnek megfelelő optimális mennyiségűek is legyenek. A bőrazonosan felépített arcápoló kozmetikum mindent megad a bőrnek, amire annak szüksége van.

Értékes, luxus hatóanyagok

A hatóanyagkozmetika értékét a bőrazonos hatóanyagok és a bőrazonos felépítés mellett az aromaterápia, a nanopeptid és a nanokristály terápia adja.

Aromaterápia

A tudatosan alkalmazott 100% tiszta és természetes illóolajok a legértékesebb növényi esszenciák. A tiszta és természetes illóolajok segítségével harmonizáljuk, erősítjük vagy gyógyítjuk a bőrt, és emellett az illóolajok belégzése is pozitívan hat az ember teljes lényére.

A cikk tovább olvasható

Nanopeptidek

Célzott terápiákra alkalmas molekulák. Megfelelő dózisban alkalmazva a nanopeptidekkel kiváló bőrregeneráló és bőrfiatalító hatást érhetünk el, éppen attól függően, hogy mi a célunk.

Funkciójukat tekintve, sejtszinten regenerálják a szöveteket. A DNS szekvenciákban kialakult károsodásokat helyreállítják, úgy, hogy az adott sejtek megfelelő receptoraihoz kötődnek, ott belső jelátviteli láncokat aktiválnak, melyekkel megváltoztatják a sejtek működését. Normalizálják a sejtműködést, serkentik vagy gátolják a fehérjék, akár az enzimek működését, termelődését, ami által optimalizálják a bőrfunkciókat. Egy adott szérumban, krémben általában 10, de szükség szerint akár 20 féle nanopeptidet is kombinálhatunk.

Nanokristályok

Ezek a nanofém hatóanyagok a vízzel érintkezve, azonnal kolloid kristály oldatokat hoznak létre, melyek sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják a sejt működését. Emellett kiváló enzimkatalizátorok, így a bőrazonos hatóanyagok és a nanopeptidek hatását is megsokszorozzák.

Az értékes minőségi hatóanyagok az alapját képezik egy kiváló luxuskategóriás kozmetikumnak, mégis talán az tesz prémium kategóriássá egy terméket, ha az adott kompozíció felépítése által, a hatóanyagok tökéletes összhangja, maximális hatékonysága kialakul.

Webshop

Címkék: arcápolás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

3 vacsoraötlet, amit a diétád is imádni fog

3 vacsoraötlet, amit a diétád is imádni fog

Ráadásul nem is nehéz elkészíteni őket!

Szülés utáni problémák… Már csak ez hiányzott!

A szülés utáni hormonváltozás következtében könnyen kialakulhat hüvelyszárazság.

Hüvelyi problémák: ne téveszd össze a hüvelyszárazságot a fertőzésekkel!

Egy nő életminőségén meglehetősen sokat ronthat, ha a szexuális életét vagy az intim területeit érintő zavarok jelentkeznek. A hüvelyfertőzéseken kívül a hüvelyszárazság is megnehezítheti a nők életét, ráadásul ezeket sokan teljesen összekeverik, ami még több kellemetlenséget okozhat.

Hüvelyszárazság fiatal lányoknál?

A fiatal lányok sokszor nem is a hüvelyszárazság, hanem valamely más probléma miatt fordulnak nőgyógyászhoz segítségért, és csak később derül ki, hogy a panaszaik valójában a hüvelyszárazsággal függenek össze.

Ezeknek a diéta trükköknek köszönheti Meghan, hogy bomba formában van

Meghan mindig is szenvedélyes képviselője volt az egészséges életmódnak – most összeszedtük a legjobb tippjeit!

7 érdekesség a vagináról, amiről a nők azt kívánják, bárcsak előbb tudták volna

A csajok a Buzzfeeddel osztották meg névtelenül a tudásukat, hogy te is tutira minden szükséges infó birtokában lehess!

5 hatásos gyakorlat, ha a derekad a gyengéd

Garantáltan imádni fogod a végeredményt!

A videó, ami után minden nő jobban érzi magát

Hatalmasat ment a TikTokon, és nem is csoda!

Minden, amit tudnod kell a karácsonyi pluszkilókról

Van egy rossz hírünk: ilyenkor még az edzés sem segít.