Bradley Cooper és Jennifer Garner: ez van közöttük valójában

Tényleg összejött a két sztár?

Bradley Cooper és Jennifer Garner: ez van közöttük valójában

A múlt hét közepén bombaként robbant a hír: együtt látták Malibu tengerpartján Jennifer Garnert és Bradley Coopert, ráadásul olyanok voltak, akár egy szerelmespár! Gyorsan fel is röppent a pletyka, hogy ők lesznek Hollywood új álompárja, a fanok legalábbis szívesen látnák őket együtt.

A US Weekly magazinnak sikerült megszólaltatnia a sztárok egyik közös barátját, aki név nélkül a következőt nyilatkozta a kapcsolatukról:

„Csak barátság van köztük, mindig is barátok voltak” – tisztázta a helyzetet a bennfentes. Szóval úgy tűnik, sajnos nem szerelemről van szó, noha Bradley-re és Jenre is ráférne a boldogság.

A színész már jó ideje szakított kislánya, a 3 éves Lea anyukájával, Irina Shaykkal, Jenniferről pedig csak mostanában derült ki, hogy 2 év után kiadta pasija, John Miller útját. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi volt ennek az oka, de úgy néz ki, nem Bradley tehet róla.

Ha esetleg nem emlékeznél, Jennifer Garner 2015-ig Ben Affleck felesége volt, akitől van három gyermeke, a 14 éves Violet, a 11 éves Seraphina és a 8 éves Samuel. Szerencsére az expár nagyon jó viszonyt ápol egymással, válásuk ellenére is elég jól megy nekik a közös gyereknevelés.

Phytotec

Még több

Body