Breaking: Megszületett Chris Pratt babája!

Gratulálunk!

Breaking: Megszületett Chris Pratt babája!

Az Entertainment Tonight tudta meg az infót, miszerint Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger közös gyereke hétvégén megszületett. A lap munkatársai Katherine testvérébe, Patrickba botlottak bele, aki épp egy ajándékot vásárolt egy szupermarketben és elmondta: „Jól vannak, egy kis meglepit viszek neki.” Az ET szerint rózsaszín szalag lógott a csomagon, ezért tartják valószínűnek, hogy a párnak kislánya született.

Nemcsak a tesó tűnt fel a kórházhoz közeli boltban, de egy forrás azt is elárulta a lapnak, hogy Christ már pénteken látták a Santa Monica-i kórház körül. Sőt, a sztár az utóbbi héten már annyira izgatott volna, hogy Insta-sztoriban mutatta meg, milyen hatalmas a felesége pocakja, aki bármelyik pillanatban szülhet.

A pár egyébként nem sok infót osztott meg a terhességről eddig, kivéve, amikor Katherine egy Insta live-ban mesélt arról, hogy örült neki, hogy a karantén alatt ennyi időt tölthetett Chrisszel és milyen furcsa volt pont egy ilyen időszakban babár várni. Reméljük, hogy a kicsiről azért csepegtetnek néhány információt a fanoknak vagy megosztanak róla egy-két képet.

Phytotec

Még több

Body