Elkaszálták Zoe Kravitz sorozatát, nyilvánosan kiakadt

Nagyon nem tetszett neki a döntés…

Elkaszálták Zoe Kravitz sorozatát, nyilvánosan kiakadt

A Hatalmas kis hazugságok után Zoe Kravitznek saját sorozata lett a Hulun. Az ő főszereplésével készült ugyanis a Pop, csajok, satöbbi remake-je, amiben Zoe alakítja a sikertelen kapcsolataira visszatekintő lemezbolt-tulajdonost. Zoe egyébként nemcsak a főszereplő, hanem a sori egyik producere is volt.

Bár Nick Hornby regényének női verzióját a nézők is és a kritikusok is nagyon szeretették, a Hulu végül néhány napja úgy döntött, hogy az első évad után nem folytatják a produkciót. A hírt a stábbal aznap közölték, amikor a nagyközönség is megtudta, így Zoe rögtön ki is posztolt Instagramra egy szomorú búcsúzkodást.

„Most a High Fidelity-családomhoz szeretnék szólni. Köszönöm nektek azt a sok szeretetet, és a nagy szíveteket, amit beletettetek ebbe a sorozatba. Mindnyájan lenyűgöztetek. És köszönöm mindenkinek, aki nézett, szeretett és támogatott minket. #aszakításszívás”

A tény, hogy a Hulu nehezen hozta meg a sori fölött az ítéletet nem igazán derítette jobb kedvre sem Zoet, sem a High Fidelity rajongóit. Akik között elég sok híresség is van – ők felbukkantak a poszt alatti kommentszekcióban is. Így Jason Momoa, Reese Witherspoon, Katie Holmes és Tessa Thompson is.

„Annyira fog hiányozni ez a sorozat!”– írta a Marvel-filmek sztárja. Erre válaszolt Zoe, aki egy hozzászólásba sűrítve fejezte ki a felháborodását a produkció elkaszálásával kapcsolatban: „nem para. Legalább a Hulun van egy csomó másik olyan sorozat, amit nézhetünk, aminek a főszereplői színes bőrű nők. Ja, várj…” 

Phytotec

Még több

Body