Erzsébet királynő ezt üzenete Meghannek és Harrynek

Az uralkodó tényleg nagyon szereti Harryt…

Erzsébet királynő ezt üzenete Meghannek és Harrynek

Harry herceg és Meghan hercegné idén januárban jelentették be, szakítanak a királyi családdal és kisfiukkal, a most 14 hónapos Archie-val együtt a tengerentúlra költöznek. Az ex-royalok azzal indokolták döntésüket, hogy a brit sajtó sorozatosan támadásokat indított ellenük, a szigorú királyi szabályok miatt azonban nem volt lehetőségük ezekkel szemben megvédeniük magukat.

Jelenleg Los Angeles-ben élnek, ahol sokkal szabadabbak, ők döntenek arról, kinek mit és mikor nyilatkoznak. Az elmúlt egy évükről, valamint a kapcsolatukról nemrég két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand írt könyvet A szabadság nyomában címmel (itthon holnaptól kapható). Ebből egyre-másra derülnek ki izgis részletek, most például az, hogy II. Erzsébet királynő bármikor visszafogadná őket, ha ezt kérnék tőle.

„A királynő meghívta Harryt ebédelni, közben pedig biztosította róla, hogy bárhogyan is dönt, ő mindenben támogatni fogja. Egy 12 hónapos próbaidőszakban állapodtak meg az év elején, de őfelsége emlékeztette Harryt, hogy Meghannel együtt bármikor visszatérhetnek korábbi szerepeikhez, ha úgy kívánják” – olvasható a könyv egyik részletében.

„Teljesen tiszta, hogy Harry és Meghan bármikor visszatérhetnek, ha akarnak, amennyiben készen állnak rá” – erősítette meg a fenti infót egy névtelenül nyilatkozó bennfentes.

Harry és Meghan valószínűleg nem akar majd visszatérni Angliába, ugyanis bizonyos források szerint a hercegné jelenleg második gyermekükkel várandós, ám ezt nem jelentik be hivatalosan, amíg nem muszáj.

Még több

Body