Így bánsz a pénzzel a horoszkópod szerint

Most kiderül, hogy okosan gazdálkodsz a nullákkal, vagy rendre lenullázod a kártyád.

Így bánsz a pénzzel a horoszkópod szerint

Kos

10-es skálán 11-es vagy, ha spórolásról van szó. Mindezt úgy, hogy nem vonod meg magadtól, ami fontos neked, vagy jólesik számodra, de a felesleges luxusra igenis nemet tudsz mondani. Csak így tovább!

Bika

Élvezed az életet, amikor csak tudod. Ha bőven van pénz a számládon, akkor nagy lábon élsz, ha kevesebből gazdálkodsz, akkor pedig abból érzed jól magad. A pénz számodra nem a biztonság, hanem a megérdemelt jutalom eszköze.

Ikrek

Nincs különösebben jól fizető melód, és a háttered is teljesen átlagos. A környezetedet mégis mindig zavarba ejted, mert látszólag mindened megvan. Ritkán vásárolsz, és csakis minőségi dolgokra mész, így nem szórod a pénzed folyamatosan olcsó cuccokra.

Rák

Egyike vagy azon kevés csillagjegyeknek, akik hajlamosak a tartozások felhalmozására. Kicsiben kezded, de annyi embernek lógsz, hogy az egy idő után számodra is nyomasztóvá válik. Mindez abból fakad, hogy túl sokat adsz arra, mit gondolnak mások, és nem akarsz kevesebbnek tűnni, mint a barátaid.

Oroszlán

Ugye nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, ha valakinek, akkor neked mindig van pénzed? Elképesztően motivált vagy, legyen szó fizuról, pluszmunkáról, sőt, még a megunt cuccaidat is ügyesen pénzzé tudod tenni.

Szűz

Néha már a környezetedet is felhúzod azzal, hogy mindent a legkevesebb pénzből hozol ki. Amivel nincs is baj, amíg egyedül rólad van szó, de ha mások kárán akarsz spórolni, komolyan el kéne gondolkodnod, mi okoz benned ekkora blokkot.

Mérleg

Számodra a pénzügyi tudatosság hobbi: érdekel a pénz, szeretsz róla olvasni, és a befektetések ötlete sem áll tőled távol. Mindez azonban nem a nagyravágyásból fakad, de nem is mindenáron a biztonságra mész: egyszerűen tökéletesen egészséges a pénzzel való viszonyod.

Skorpió

Keményen dolgozol, de szereted úgy igazítani a feltételeket a munkában, hogy az anyagi eredményét is lásd a melónak. Cserébe viszont nem szórod el a pénzed, ezért tudsz folyamatosan előre lépni az életedben.

Nyilas

Szeretsz sokat keresni, és még aktívabb vagy, ha az elköltéséről van szó. Minden adandó alkalmat megragadsz, hogy pluszpénzhez juthass, de sajnos nagyon ritkán van eredménye a kemény munkádnak. Ideje megnézned, mi történik az életedben, ha nem rendelsz mindig menő kajákat és cipőket – spoiler: jóval több félretett pénzed marad!

Bak

Hihetetlenül jól számon tartod a kiadásaidat, ahogy a bevételeidet is, de vigyázz, tartsd meg ezt a szokásod, és még csak véletlenül se erőltesd rá a másikra a kapcsolatodban, mert zavaró és intimitás-idegen lehet az ilyen típusú precizitás.

Vízöntő

Nem te vagy pénzügyileg a legtudatosabb csillagjegy, de cserébe nem is görcsölsz rá az anyagiakra. Pontosan tudod, hogy mindig minden helyzetet meg tudsz oldani, és szerencsére a környezeted is kellően támogató, hogy ne érezd magad elveszve, ha pénzről van szó.

Halak

Az biztos, hogy nem vagy a cél nélküli robotolás mintaképe, hiszen abból meríted az erődet, ha mindig új álmok lebegnek a szemed előtt, melyekre befektetésként, és pont ezért pénzmágnesként tekintesz. Önmagad fejlesztésében látod a legtutibb aranyfedezetet, és tűpontosan látod a helyzetet.

Phytotec

Még több

Body