2020.08.10.@ 13.08

Teljesen más az új Alkonyat-könyv Bellája és Edwardja

A nagy kérdés már csak az, hogy készül-e majd film az új kötetből.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Teljesen más az új Alkonyat-könyv Bellája és Edwardja

Folytatást kapott az Alkonyat-sorozat (Midnight Sun), pontosabban az írója, Stephanie Meyer megjelentetett egy új kötetet, ami ugyanazt a sztorit meséli el, amit eddig is ismertünk, csak most Edward szemszögéből. Az eddig ismertek szerint Edward egy nagyon magabiztos srác, ám az új könyvet olvasók meglepődhetnek majd, hogy valójában milyen sokat szorong, és hogy mennyire máshogy látja Bellát. Utóbbit Edward nyugodtnak és kifejezetten higgadtnak látja az új könyvben.

A rajongók közül sokan már szinte könyörögnek, hogy Meyer írja újra az egész sztorit Edward szemszögéből, ebből a teljesen új nézőpontból, amiből rengeteg újdonságot tudhatnak meg az olvasók. És talán később a nézők is, mert egészen gyanús, hogy ebből is készül majd film, csak sajnos sanszos, hogy egészen más színészek közreműködésével.

De más megvilágításba került Jacob karaktere is, aki bár olyan sokat nem szerepel a 2.0-as sztoriban, Edward teljesen máshogy látja őt, mint Bella. Az írónő csak annyit árult el ezzel kapcsolatban, hogy szerinte az olvasók nagyon meg fognak lepődni Edward reakcióján, majd hozzátette, hogy ez hiába ugyanaz a történet, valójában sokkal sötétebb lesz minden.

Címkék: Alkonyat alkonyat-könyv Bella Edward könyv midnight sun olvasnivaló programajánló programok stephanie meyer twilight új könyv vámpír

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.