Tom Holland ennél szerelmesebb már nem is lehetne

Látnod kell a legújabb posztját!

Tom Holland ennél szerelmesebb már nem is lehetne

Tom Holland egészen mostanáig meglehetősen zárkózott volt, ami a szerelmi életét illeti. Olyannyira, hogy korábbi barátnőiről és a szakításokról maximum pletykákból értesülhettél. Most viszont Tom néhány héttel ezelőtt saját maga erősítette meg, hogy az új szerelme Nadia Parkes színésznő.

A sztár egy mindenféle kommentár nélküli fotót tett ki a lányról, amivel gyakorlatilag hivatalossá tette a kapcsolatukat, ami a Daily Mail értesülései szerint nagyjából 2 hónapja tart. De Tom már egy ideje ismerte Nadiát, ugyanis állítólag Sophie Turner eljegyzési partiján találkoztak, és a Trónok harca színésznője mutatta be őket egymásnak. Miután pedig végül összejöttek, a sztárpár már a karantént is együtt töltötte Londonban, ami csak megerősítette a szerelmüket.

„Még nagyon a kapcsolatuk kezdete volt, amikor Londonban bejelentették a kijárási korlátozásokat. Úgy döntöttek, hogy közösen vészelik át ezt az időszakot, a dolgok pedig nagyszerűen alakulnak köztük”– nyilatkozta az újságnak egy forrás.

Az, hogy Tom milyen nagyon szerelmes, az is mutatja, hogy Nadiáról többet posztol, mint eddig bármelyik barátnőjéről. (Oké, a nullánál nem nehéz nagyobb mennyiséget termelni…) Most például egy randijukról osztott meg fotót: elmentek golfozni, ahol Tom lőtt a szerelméről egy képet.

„Milyen lélegzetelállító…az a zsák golfütő” – vallotta be viccesen az érzelmeit a színész a posztban.

View this post on Instagram

How stunning…. are those golf clubs

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Itt üzennénk Tomnak, hogy már egy közös képet is nagyon szeretnénk látni!

Phytotec

Még több

Body