Top 4 hazugság szex közben a nők részéről – tényleg olyan gáz?

Te sosem füllentettél még az ágyban és nem is tervezed? Nadia Bokody szex-terapeuta szerint van néhány topik, ami mindig magával ránt néhány vaskos kis hazugságot szex közben, úgyhogy figyelj!

Top 4 hazugság szex közben a nők részéről – tényleg olyan gáz?

Az ott egy orgazmus volt?

Egy 2019-es tanulmányból kiderül, hogy a pasik fele képtelen belőni egy anatómiai rajzon, hol is helyezkedik el a hüvely. Ennek ellenére mindenki azt állította, hogy a barátnőjét minden gond nélkül juttatja el a csúcsra. A szakértő szerint ezzel csak az a baj, hogy a nők sok esetben azért színlelnek orgazmust, és okoznak ezzel saját maguknak rossz érzést, hogy a pasijuk ne kérdőjelezze meg a saját hálószobai képességeit.

Hello, kicsikém…

A második legnépszerűbb hazugság a pasik férfiasságára, jobban mondva a kis hercegek méretére utal. Mivel a nők eleve tapintatosabbak, hajlamosak a kisebb méreteket is felnagyítani, legalábbis szóban. Pedig egy friss tanulmány szerint a nők többsége igenis jobban élvezi a szexet egy nagyobb szerszámmal, és ezen nincs mit szépíteni.

Hol a nagyító?

És most a tudásukra gondolunk… A szakember szerint egyre több nő állítja be magát kifejezetten tapasztalatlannak az ágyban, csakhogy a partnere magabiztosabbnak érezze magát. Ami nem feltétlenül vezet jobb teljesítményhez a másiknál, de nagyobb egóhoz mindenképpen.

Low, low, low

Nem működik a szex, viszont ahelyett, hogy ezt kimondaná, a legtöbb nő azt füllenti, hogy alacsony libidója miatt nem kívánja úgy a hancúrozást. Mert inkább beleállnak egy olyan vitába, ahol ők a hunyók, de semmi pénzért nem bombáznák szét a pasi büszkeségét – árulta el Nadia Bokody a The Sunnak.

Phytotec

Még több

Body