Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban és legrosszabbul a féltékenységet

És te melyik csapatba tartozol?

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban és legrosszabbul a féltékenységet

Nyilas

Mondták már, hogy egy igazi kis birtokló szeretetbomba vagy? Pedig így van! Ezért van az, hogy kettesben érzed magad legjobban, és aki plusz egy főként társul hozzátok, legyen az barát, haver, vagy egyikőtök kollégája, úgy érzed, ellopja előled a show-t.

Halak

Amennyire békés, kedves és kiegyensúlyozott tudsz lenni, ha minden a kedved szerint alakul, annyira el tud szállni az agyad, ha veszélyben érzed a szerelmed tárgyát – vagyis alanyát. Totálisan elveszíted a kontrollt, és hajlamos vagy azon levezetni a haragod, akit a legjobban szeretsz.

Oroszlán

Teljesen mindegy, hogy a másik nem ad rá okot, mindkét félt ugyanúgy bünteted, ha szerinted kicsit is veszélyben van a kapcsolatod. Nálad ez nem egyedül szív, de egó-kérdés is, egyszerűen nem fér bele az imázsodba, hogy kihívód legyen a szerelemben.

Szűz

Az egyik legféltékenyebb csillagjegy vagy, mégis zseniálisan kezeled magadban a helyzetet. Belül piszkál és bánt, de nem csinálsz belőle ügyet, gyorsan lekerekíted a témát, így kizárt, hogy vitáig fajuljon, esetleg a másik visszaélhessen vele, hogy több odafigyelést csaljon ki belőled.

Ikrek

Amennyire szenvedélyes vagy, annyira jól értesz hozzá, hogy lecsavard az érzelmeidet a megfelelő pillanatban, és pont ezért a reakcióidat is, amikor dühkitörés előtt állnál – mondjuk egy féltékenységi jelenet előtt. Ha Ikrek vagy, de nem tapasztalsz magadban hasonlót, itt az ideje, hogy elkezdd gyakorolni, mert a képesség igenis megvan benned.

Vízöntő

Hihetetlenül rugalmasan kezeled az érzéseket, igazi mágus vagy, ami a szerelmet és a szeretetet illeti. Ráadásul elnéző vagy, és remek érzéked van ahhoz, hogy átkeretezd magadban a helyzetet – pláne úgy, hogy nálad is simán befigyel néha egy kis ártatlan flört.

Még több

Body