Harry és Vilmos viszályának komolyabb következménye lehet, mint gondoltad

Minden a két hercegen múlik?

Harry és Vilmos viszályának komolyabb következménye lehet, mint gondoltad

Amikor Harry herceg eljegyezte Meghan Markle volt színésznőt, ez nem tetszett mindenkinek, még a királyi családban sem. Csak később derült ki, Vilmos herceg úgy gondolta, öccse elhamarkodja a dolgokat. Szerinte még várnia kellett volna a lánykéréssel és esküvővel, így talán elkerülhető lett volna, ami idén januárban történt, vagyis a szakítás a royalokkal.

Diana hercegnő fiai között emiatt mélyült el egy nagyon csúnya konfliktus, amit úgy tűnik, nem sikerül megoldaniuk. Ráadásul a helyzetet az is bonyolítja, hogy a hírek szerint Katalin hercegné ki nem állhatja Meghant, őt teszi felelőssé azért, hogy elveszítette Harry barátságát.

Két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyvében a hercegek rossz viszonyát is kivesézte, a palotai dolgozók szerint súlyos következményei lehetnek annak, ha Harry és Vilmos nem békülnek ki záros határidőn belül. 

„Olyan rendszert kell alkotnunk, ami segíti a monarchia fennmaradását. (…) A monarchia jövője azon a négy emberen múlik, akik jelenleg a Kensington-palotában laknak (A nyilatkozat idején még Harryék is ott éltek Vilmosék szomszédságában – a szerk.). Csakis velük tartható fenn a királyi család népszerűsége. Ha Károly herceg király lesz, csak akkor fog működni a dolog, ha ők négyen jóban vannak” – árulta el a könyv szerzőinek egy névtelen informátor.

Phytotec

Még több

Body