5 tipp, hogy örökre emlékezzetek az első közös szexre

Ugye jegyzetelsz?

5 tipp, hogy örökre emlékezzetek az első közös szexre

Előjáték, előjáték, előjáték

Minél inkább felizgulsz, annál jobb lesz a szex. Szóval nem menő átugrani az előjátékot, és nem is jó ötlet. A szimpla csókolózástól kezdve a kezek és a szátok bevonásáig tényleg mindent célszerű bevetni. Viszont ilyenkor tényleg egymásra figyeljetek, és ne az legyen ezeknek a perceknek a vibe-ja, hogy túl akarsz lenni rajta a „fő műsor” előtt.  Hiszen fogadjunk, hogy voltál már olyan koncerten, ahol az előzenekar legalább olyan jó volt, mint a kedvenc fellépőd!

Let’s talk about sex, baby

Nem tudjuk elégszer elmondani, mennyire fontos a hálószobában (is) a jó öreg kommunikáció! Akkor pedig különösen igaz ez, ha egy új kapcsolatról van szó, ahol még csak most kezditek felfedezni egymás testét, vágyait és szükségleteit. Szó szerint mindenről érdemes beszélnetek: nyilván az első, és legfontosabb, hogy mit szerettek az ágyban (ezt akciózás közben is adagolhatod a pasinak). De az is lényeges, hogy tisztázzátok a kapcsolatotok mivoltját is. Például mit jelent nektek, ha lefekszetek egymással, laza vagy komolyabb-e a kapcsolatotok és akar-e bármelyikőtök is másokkal is randizni.

Lelkesedés lvl. 100000

Fontos, hogy mindenbe lelkesen egyezz bele, ne csak vállvonogatva sodródj. Legyél tényleg izgatott a dologgal kapcsolatban, és ne erőltess semmi olyat magadra, amit nem szeretnél. De nemcsak a saját örömöd az, amivel kapcsolatban a lelkesedés elengedhetetlen. Tudtad, hogy a pasik szerint nincs annál szexibb, mint ha látja rajtad, milyen élvezettel veszed ki a részed az ágytornából?

A legjobb barátod

A síkosítónak sajnos sokszor rossz híre van. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy csak akkor kell bevetni, ha nem izgultál fel eléggé. Pedig ez nagyon nem így van! Egy kevés síkosító rengeteget dobhat a hancúron még akkor is, ha te és a tested is 100%-osan beindultatok. Egy másik előnye is van annak, ha választotok egy víz, vagy szilikon alapú segítséget: ha óvszert is használtok, a síkosító csökkenti a gumi elszakadásának veszélyét. (Vigyázz, ne vegyél olaj alapú terméket, mert az lebontja a latexet!)

Aggódás-stop

Egyszer és mindenkorra tisztázzunk valamit: nem érdekli a szerelmed, hogy nézel ki az ágyban! Fel sem tűnik neki az a pici úszógumi, amitől te annyira kivagy. Észre sem veszi, hogy összeérnek-e a combjaid, vagy sem. Teljesen mindegy a számára, hogy lapos-e a hasad, és az sem érdekli, milyen arcot vágsz a Nagy O közben. (Sőt, ez utóbbi valószínűleg pont, hogy csak tetszeni fog neki.) És persze nem fog ítélkezni a technikád felett sem, mivel – ahogy fentebb is írtuk – le fogja nyűgözni a lelkesedésed.

Még több

Body