A táskája miatt hitték terhesnek a tinit, magyarázkodnia kellett

Ilyet még nem hallottál!

A táskája miatt hitték terhesnek a tinit, magyarázkodnia kellett

Nagyon kellemetlen helyzetbe került egy diáklány, aki csak egy ártatlan fotót akart lőni magáról a Twitterre. Siobhan Mulvey épp a tesója 30. szülinapját készült megünnepelni, amikor a lakásból kilépve készített magáról egy elég szerencsétlen felvételt. A kezében tartotta ugyanis az új táskáját, ami a képen pont úgy néz ki, mintha egy ultrahang felvétel lenne a pocakjában növekedő babáról (csekkold a képet ITT).

Csakhogy a dolgot még tetőzte azzal, hogy a kép mellé odaírta: „Igyunk!” Rengeteg barátja ráírt és megkérdezte, hogy jól sejtik-e, hogy ez egy bejelentés akart lenni arról, babát vár. A lány persze először nem értette a dolgot, majd neki is leesett, hogy a táskája kavart be.

A 19 éves manchesteri lány kénytelen volt letörölni a fotót a netről, mert pár nap alatt rengeteg támadást kapott. A trollok szerint direkt csinálta, hogy egy kis figyelmet kapjon, míg mások elítélték, amiért „terhesen” szeretett volna alkoholt inni. Sőt, Siobhan annyira komolyan vette a dolgot, hogy még az új táskájától is megszabadult, nehogy megint kellemetlen helyzetbe kerüljön miatta. „Valaki egyébként azt tanácsolta, hogy ha tényleg terhes leszek, ezzel a képpel jelentsem be. Ez egy elég jó ötlet, hogy őszinte legyek” – mondta a lány a Mirrornak.

Még több

Body