Brooklyn Beckham szerelme máris terhes?

Ez megmagyarázná, miért történik minden olyan villámgyorsan Brooklyn Beckham és Nicola Peltz között.

Brooklyn Beckham szerelme máris terhes?

Ismerős az a képlet, amikor egy pár évekig randizik, majd miután szakítanak, a következő lány a srác életében mindent megkap, ráadásul fénysebességgel? Pontosan ez történt Brooklyn Beckham esetében is, miután ő és Chloe Grace Moretz szakítottak. A szerencsés győztes pedig, aki végül mindent vitt, Nicola Peltz 25 éves amerikai színésznő.

Mindezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az újdonsült páros még nem volt együtt egy egész éve, amikor júliusban Brooklyn gyűrűt húzott Nicola ujjára (semmi extra, csak 100 millió forintot érő gyémántgyűrű), és egy elég árulkodó, minden komment nélküli fotóból sokan arra következtetnek, hogy már a szűk, családi körben rendezett esküvő is megvolt.

Nicola a jelek szerint imádja beindítani a netes találgatásokat, ugyanis egy újabb képet osztott meg magáról és szerelméről, most azonban egy „baby b” képleírással sikerült összezavarnia a követőit – írja a Mirror. Nem tudni, hogy ez most Brooklyn beceneve – a kezdőbetű alapján logikus –, vagy születendő babájukra utal, ami ugyancsak ésszerűnek tűnik, tekintve, hogy rohamtempóban haladnak a közös életükben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

baby b

nicola (@nicolaannepeltz) által megosztott bejegyzés,

Még több

Body