Ed Sheeran és felesége babát várnak

Gratulálunk!

Ed Sheeran és felesége babát várnak

A brit Sunnak árulta el egy bennfentes az izgalmas infót, miszerint Ed Sheeran és felesége, Cherry Seaborn az első közös babájukat várják. Sőt, ha lehet hinni a forrásnak, Cherry már a terhessége utolsó szakaszában jár, így még nyáron megérkezik a bébi. Az énekes és szerelme odáig vannak az örömtől, és eddig szándékosan titokban tartották a terhességet.

A karantén alatt végig Suffolkban tartózkodtak az otthonukban, és ez az időszak is kedvezett nekik abban, hogy ne lepleződjön le Cherry egyre gömbölyödő pocakja. „A karantén tökéletes kifogás volt arra, hogy miért nem láthatjuk őket, de most a végéhez érve egyre több barátjuknak árulják el a szuper hírt. Már az utolsó előkészületeket is megtették, a bébi nyár végén érkezik. Nagyon boldog időszak ez számukra, és a családjuk is teljesen odáig van, alig várják, hogy találkozzanak az új családtaggal” – mondta a bennfentes.

A forrás azt állítja, hogy Cherry a közeli barátainak is csak a napokban árulta el, hogy édesanya lesz. Ed egyébként 2018 végén vette feleségül szerelmét szűk családi körben.

Még több

Body