Harry és Meghan nagyon megbántotta Eugénia hercegnőt

Ezzel haragították magukra a királynő unokáját.

Harry és Meghan nagyon megbántotta Eugénia hercegnőt

Két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyvétől hangos a világsajtó, ebben ugyanis olyan sztorik olvashatók Harryről és Meghanről, amikről korábban senki nem hallhatott.

Ezúttal például egy olyan részlet szivárgott ki belőle, amely szerint Eugénia hercegnő egy csöppet sem volt elragadtatva attól, hogy unokatesója és annak felesége az ő esküvőjét választotta arra, hogy bejelentse a családnak Meghan terhességét

Igen, tényleg ez történt!

„Eugénia annyira nem örült ennek, egy informátor szerint a barátainak később azt mondta, úgy érezte, a pár várhatott volna még egy kicsit a hírrel”olvasható a könyvben, ami szerint a hercegnő eléggé megbántódott akkor.

Ennek ellenére állítólag nincs harag Harry és Eugénia között, hiszen mindig nagyon jóban voltak, a királynő unokái közül ők állnak egymáshoz a legközelebb.

„Eugénia mindig több volt Harry számára, mint egy unokatesó. Nagyon közeli barátok voltak. A királynő összes unokája közül ők találtak egymásra a legjobban. Eugénia, Harryhez hasonlóan, hűséges, őszinte és nagyon humoros. Sokszor indultak el a londoni éjszakába ketten. (…)

Harry mindig megbízott benne, ha a nőügyeiről volt éppen szó. Nemcsak bizalmat szavazott neki, a tanácsait is elfogadta, Eugénia mindig bölcsebb volt a koránál” – folytatódik a sztori a kötetben.

Ezt nem is tudtad róluk, igaz?

Még több

Body