Jennifer Aniston így reagált arra, hogy Brad Pittnek gyereke lesz

Egy nő sem élné át szívesen azt, amit ő akkor.

Jennifer Aniston így reagált arra, hogy Brad Pittnek gyereke lesz

Tizenhat évvel ezelőtt Jennifer Aniston abbahagyta a Jóbarátok forgatását, hogy végre férjére, Brad Pittre és a családalapításra koncentrálhasson. Csakhogy ugyanekkor történt az is, hogy Brad elkezdte forgatni a Mr és Mrs Smith című filmet Angelina Jolie-val, akibe azzal a lendülettel bele is szeretett. Jennifer és Brad 2005-ben szakítottak, és Hollywood álomházassága véget ért – a többi pedig már legenda.

Jennifer hónapokkal később, szeptemberben adott egy interjút a Vanity Fairnek, amiben a Mirror szerint a színésznővel közölték a pletykát, miszerint Angelina Jolie valószínűleg terhes. Ez még két hónappal azelőtt történt, hogy a válást kimondták volna.

Az interjút készítő újságíró szerint Jennifer a hír hallatán először úgy nézett ki, mint akit szíven szúrtak, majd percekig csak sírt, választ azonban a témában nem adott, nem akart nyilatkozni. Csak annyit mondott, hogy ő erről nem tud, és inkább hisz (akkor még) a férjének, mint a pletykáknak.

Majd végül kiderült, hogy Jolie valóban terhes volt, hisz 2006 májusában megszületett Shiloh, akit azóta már Johnnak hívnak, előtte azonban Brad a nevére vette Jolie örökbefogadott fiát, Maddoxot is. Brad és Jolie egyébként végig tagadták, hogy együtt lettek volna abban az időszakban, amikor a színész még Jennifer férje volt.

Ettől függetlenül Jennifer Aniston nem emlékszik vissza rossz szájízzel házasságára, szerinte Brad egy csodálatos ember, és nem bán semmit, mert bár bonyolult, de szép kapcsolat volt az övék.

Phytotec

Még több

Body