Kitalálod, ki lett idén a legjobban fizetett színész?

Nem lesz nagy meglepetés, egy évek óta toplistás sztárról van szó!

Kitalálod, ki lett idén a legjobban fizetett színész?

A Forbes tegnap hozta nyilvánosságra a legjobban fizetett színészek listáját, aminek az első helyén olyasvalaki csücsül, akinek több, mint 87 millió dolláros bevétele volt az utóbbi évben. Ez forintba átváltva egy laza 25,7 milliárdot jelent. És igen, még úgy is, sikerült ezt összehoznia, hogy 2020 nagy részében ő sem tudott dolgozni a koronavírus miatt. 

Ez a sztár egyébként nem most először lesz a legjobban fizetett férfi Hollywoodban, sőt idén már az Instagramon is ő kereste a legtöbbet ebben az évben, még Kylie Jennert is lekörözve. Így már kitalálod, kiről van szó, ugye? Igen, még jó, hogy Dwayne Johnsonról!

A Szikla tetemes bevételének egy részét a Netflixnek köszönheti: az idén novemberben érkező Red Notice című filmben alakítja az egyik főszerepet Gal Gadot és Ryan Reynolds oldalán. Ryan egyébként a második helyre került a listán, a Sziklával közös filmjük és a Six Underground – Hatan az alvilágból 71,5 millió dollár (= 21 milliárd forint) jövedelmet hozott neki.

A Forbes a 2019. június 1-jétől számított egy évet vizsgálta meg, és megállapították, hogy nemcsak Dwayne és Ryan volt az egyetlen a top 10-ből, akinek a Netflix megtömte a zsebét. A harmadik helyen lévő Mark Wahlberg a Spenser az igazság nyomábannal, a negyedik helyen landoló Ben Affleck Az utolsó akarattal, a következő helyezett, Vin Diesel pedig az animált Halálos iramban-sorozat produceri munkálatai miatt működött együtt a streaming platformmal.

A maradék helyeket olyan sztárok foglalják el, mint Will Smith, Adam Sandler, Lin-Manuel Miranda vagy Jackie Chan.

Még több

Body