Meghant elrabolták, mielőtt férjhez ment Harryhez

Nem semmi sztori derült ki már megint a hercegnéről!

Meghant elrabolták, mielőtt férjhez ment Harryhez

Egyre több és több sztori lát napvilágot a két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand könyvéből (A szabadság nyomában), ami Harry és Meghan kapcsolatát mutatja be a kezdetektől. Kiderült például, hogy Vilmos herceg úgy gondolja, öccse rendelte meg a kötetet, hogy így nyerje vissza a fanok szimpátiáját, valamint az is, hol romlott el Katalin és Meghan kapcsolata

Most újabb részletet osztottak meg a könyvből a neten, ez arról szól, milyen elképesztő kiképzésen kellett átesnie Meghannek, amikor összejött Harry herceggel. A hercegnét konkrétan elrabolták, hogy megtapasztalja élesben, milyen egy ilyen szituáció. Nagyon durva, igaz?

„Meghannek részt kellett vennie egy megrendezett emberrablásban, amelynek során megkötözve egy kocsiba tuszkolta egy kamu terrorista, majd ismeretlen helyre vitte. Itt megmentették a rendőrök, vaktöltényekkel lövöldöztek, olyanokkal, amilyeneket Hollywoodban szokás használni, hogy élethűbb legyen a dolog” – osztotta meg a szerzőkkel egy bennfentes.

Ez nem minden, Meghannek egyéb veszélyes helyzeteket is meg kellett tanulnia kezelni, mint például azt, mit tegyen, ha fenyegetik, vagy ha azt gyanítja, hogy valaki követi.

„A biztonsági csapatától kapott alapkiképzést, megtanulhatta, hogyan viselkedjen bizonyos szituációkban, például, ha fenyegetéseket kap, illetve, ha követik” – tette hozzá a névtelenségbe burkolózó informátor.

Katalin hercegnének amúgy nagyon hasonló tréningen kellett átesnie 2011-es esküvőjét megelőzően, ez ugyanis kötelező annak, aki a királyi családhoz szeretne tartozni. Csoda, hogy Meghan inkább visszamenekült Amerikába?

Phytotec

Még több

Body