Párok vallottak róla őszintén, mennyit szexeltek valójában a nászúton

Ne gondold, hogy mindenki éjjel-nappal hancúrozik ilyenkor!

Párok vallottak róla őszintén, mennyit szexeltek valójában a nászúton

Vékony falak

„Csak egy hétre utaztunk el, mindössze háromszor szexeltünk. A szállás, ahol laktunk, nagyon cuki volt, de vékonyak voltak a falak, így vissza kellett fognunk magunkat. Ráadásul a hét második felében elég beteg lettem”

Csak nyaralás

„Nem volt igazi nászút, csak egy vakáció pár hónappal az esküvő után. Nem emlékszem, akkor mennyit szexeltünk. Körülbelül napi egyszer szerintem, de pár nap kimaradt”

6 éve együtt

„Nyolc napra utaztunk el. Körülbelül hat alkalommal szexeltünk. Már hat éve voltunk együtt, amikor összeházasodtunk”

Mint máskor

„Nem sokkal többet, mint általában. Mármint egy ismeretlen országban voltunk, amit imádtunk, és tudtuk, hogy nem jövünk vissza egyhamar, szóval kerestük az élményeket. A szex csak egy része volt ennek!”

Ha leszállt az este…

„Szerintem minden éjjel!”

Állandóan

„Csak mi voltunk egy hétig, szóval csak akkor hagytuk el a szobát, ha reggelizni vagy vacsizni szerettünk volna. Egyszer vagy kétszer mentünk el otthonról, de csak pár órára, hogy felfedezzük a környéket. Az idő további részében meztelenek voltunk, szexeltünk, vagy arra készültünk, esetleg épp befejeztük…”

Inkább aludtunk

„Konkrétan egyszer sem!!! De nekünk nagyon sok alvásra volt akkor éppen szükségünk!”

Az igazi turisták

„A nászút alatt arra törekedtünk, hogy élvezzük a közös vakációnkat. Igazi turisták voltunk, néha visszamentünk a szállásra, lenyomtunk egy gyors menetet, aztán újra vettük a cipőnket és mentünk felfedezni. Sok városnézést iktattunk be. Körülbelül egyszer-kétszer szexeltünk egy nap, ennek ellenére is”

via Cosmopolitan

Még több

Body