Meghan és Harry Los Angelesből is elköltözött

Úgy tűnik, itt sem érezték jól magukat.

Meghan és Harry Los Angelesből is elköltözött

Meghan és Harry eddig Tyler Perry milliárdokat érő villájában lakott Los Angelesben, miután Angliából elköltöztek. Most viszont úgy döntöttek, hogy továbbállnak, és megveszik életük első közös otthonát Santa Barbarában. Már hetekkel ezelőtt átköltöztek az új helyre, árulta el a People-nek egy bennfentes.

„Sussex hercege és hercegnéje júliusban költözött be az új otthonukba. Beilleszkedtek a helyi közösségbe, ahol tiszteletben tartják a magánéletüket, és remélik ez így marad a továbbiakban is– mesélte a párhoz közeli forrás a lapnak. Sőt, a Page Six informátora még több részletet is elárult:

„Azt tervezik, hogy itt fognak letelepedni ebben a csendes közösségben, ahol megóvhatják a magánéletüket. Itt szeretnék felnevelni Archie-t, és remélik, hogy annyira normális életet tudnak majd élni, amennyire csak lehet. Sosem akartak Los Angelesben maradni. Jó hely volt arra, hogy Angliából elköltözzenek és közel legyenek Meghan anyukájához… Ez az első ház, amit valaha megvásároltak. Nagyon különleges időszakot élnek most meg párként és családként is – 6 hete teljes nyugalomban. Teljesen átgondolták előtte az egészet és sokat kutattak. Ez az a hely, ahol boldogok akarnak lenni, barátkozni szeretnének és felnevelni Archie-t. Megadni neki a lehetőséget, hogy más gyerekekkel játsszon.”

Még több

Body