Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő… Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Állandó hajvasalás, hajfestés, erős napsütés… Ezek a hatások mind kiszárítják és károsítják hajszálaidat. Hajadnak ezért állandó védelemre és ápolásra van szüksége, hogy ne gyengüljön el, és megőrizze tartását még e hatások között is. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy van egy többfunkciós balzsam, ami megoldást kínál minderre, és méghozzá napközben és este is használhatod, anélkül, hogy akár ki kéne öblítened hajadból? Ez a csoda létezik, és nem más, mint az Univerzális növényi balzsam a francia Yves Rocher márkától! Fő összetevője az organikus jojoba olaj, aminek segítségével javítja a hajszerkezetet és ápol, hogy hajad ellenállhatatlanul könnyeddé, puhává és ragyogóvá váljon. Egy igazán krémes, szilikonmentes balzsam, a természetesen puha hajért, ellenállhatatlan illattal!

Na de mi is az a jojoba olaj? A jojoba egy apró cserje, amely sivatagi éghajlatú területeken őshonos. Folyékony viaszt termel, amit jojoba olajnak hívnak, másik nevén „sivatagi arany”. Ez az olaj különösen jó sérült, károsodott hajra, mert képes újraépíteni hajszálaid szerkezetét!

Hogyan használd?

Miért is univerzális ez a balzsam? Azért, mert bárhogyan használhatod, ahogyan csak akarod: védőpajzsként, ápoló maszkként, nappal, éjszaka… tiéd a döntés! Könnyedén búcsút mondhatsz a kócosságnak, megkímélheted hajad a hajszárítás vagy hajvasalás okozta hőhatásoktól, használhatod azonnali ápolásra, vagy intenzív éjszakai regenerálásra.

Bármilyen helyzetben is használod, oszlass el egy keveset a balzsamból száraz vagy nedves hajon, a haj teljes hosszán, a hajtöveket kihagyva. Ezt követően fésüld át a hajadat, hogy biztosan mindenhová egyenletesen jusson a balzsamból. És tényleg csak ennyi lenne? Igen, hiszen kiöblítened sem kell a hajadból, és ne aggódj, a termék nem fog nyomot hagyni párnádon! Heti 2-3 alkalommal is használhatod. Pont, mint valami csoda, igaz?

Még több

Body