4 nő vallomása arról a pillanatról, amikor megtalálta a lelki társát

Meghatódás indul 3, 2, 1…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 nő vallomása arról a pillanatról, amikor megtalálta a lelki társát

Szerinted mikor jöhet el az a bizonyos kattanás, amikor hirtelen világossá válik, hogy megtaláltad a lelki társad? Egy romantikus vacsi közben vagy egy kiadós veszekedés után? Néhány csaj most elmesélte, hogy mi volt az a sorsfordító pillanat, ami egyértelművé tette, hogy rátalált élete szerelmére.

„A főnökömtől kaptam egy jegyet a cirkuszba, szóval úgy döntöttem, hogy elmegyek. Feltűnő, piros ruci volt rajtam, szexi csizmával, a bejáratnál pedig egy hihetetlenül helyes srác ellenőrizte a jegyemet. Bár még soha nem éreztem ilyen erős vonzalmat, végül nem szólítottam le, ráadásul nem akartam munka közben zavarni. Másnap – nem értem, hogyan – bejelölt Facebookon, és azt mondta, egész éjjel a gyönyörű piros ruhás lány után kutatott, az alapján, hogy ki volt ott este a cirkuszban. A helyes jegyszedő srác enyhe stalker beütéssel ma már a férjem, én pedig már ott a cirkuszban is tudtam, hogy ő az igazi!” Lili

„Azt hiszem az volt az a pillanat, amikor bekattant bennem, hogy ez a srác lesz a férjem, amikor az első randinkon idegességében megivott egy üveg bort egy menő étteremben, majd leesett a székről vacsora közben. Annyira cuki és esetlen volt, hogy azonnal tudtam, hogy ő az én emberem!” Gabi

„Tudtam, hogy megtaláltam a lelki társamat, amikor az egyik este a kihalt városban sétáltunk kettesben. Tényleg senki nem volt körülöttünk, ráadásul nagyon hideg is volt, de azt gondoltam magamban, hogy az egész életemet le tudnám élni ilyen hidegben, ha közben ő lenne mellettem. Így is lett, mert néhány hónapja eljegyzett!” Bori

„Néhány évvel ezelőtt meghalt a nagypapám, ami hihetetlenül megviselt. Bence akkor épp a barátaival volt egy tengerparti kiruccanáson, de amikor elmondtam neki, hogy mi történt, felpattant az első gépre, és azonnal hazarepült hozzám. Még most is látom magam előtt, ahogy a reptéren fut felém egy fürdőnadrágban és egy trikóban, én pedig zokogva a karjaiba ugrok. Nem csak azonnal elindult a reptérre, de át se öltözött, annak ellenére, hogy itthon tél volt és hideg. Azóta minden egyes nap újra és újra beleszeretek!” Fanni

Címkék: boldogság igazi kapcsolat lelki társ párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!