Emma Roberts vagina alakú csokra felrobbantotta a netet

A színésznő babaváró bulija igazán különlegesre sikerült.

Emma Roberts vagina alakú csokra felrobbantotta a netet

Emma Roberts általában visszafogott, az esetek többségében pedig kerüli a botrányokat (mondjuk Evan Petersszel egyszer annyira összevesztek, hogy a rendőrök vitték el, LOL). Így mondhatni mindenkit meglepett, mikor a cuki kismama megosztotta a képeket és videókat a babaváró bulijáról, de ne siessünk ennyire előre.

Emma az Instáján mutatta meg a kapott ajánékokat, amik között persze ott voltak a kötelező elemek: a Baby Boy-feliratos sütik, a hímzett és személyre szabott rugdalozó – most épp maszkkal kiegészítve –, na meg persze csodás kismamafotók is készültek Emmáról a kertben. De amire senki nem számított, azok a rózsák voltak. Na jó, rózsákra mindenki számított, csak épp nem ebben a formában.

Ránézel a fotóra, először csak annyit látsz, hogy milyen szép kompozíció, milyen szép színek, majd egyszer csak összeáll a kép, és meglátod amit meg kell látni. Igen, ez egy hatalmas vagina, virágokból kirakva. Hát így készül egy közel sem átlagos színésznő a szülésére. A bulin egyébként közel tizenöt ember volt ott Emma családtagjai és barátai közül – vele bulizott Kristen Stewart, Dylan Meyer és Camilla Morrone is.

Emma egyébként még augusztus végén jelentette be a nyilvánosság előtt is, hogy gyereket vár, az apuka pedig a színésznő vaidúj pasija Garrett Hedlund, akivel 2019-ben jött össze, nem sokkal azután, hogy szakított volt vőlegényével, Eva Petersszel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Roberts (@emmaroberts) által megosztott bejegyzés, Okt 4., 2020, időpont: 9:52 (PDT időzóna szerint)

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body