György, Charlotte, és Lajos először szólalt meg kamera előtt

Indítsuk a hetet valami elképesztő cukisággal!

György, Charlotte, és Lajos először szólalt meg kamera előtt

Tudjuk, teljesen abszurd, hogy eddig soha nem hallhattuk a 3 kis royal, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg hangját, amint videófelvételen beszélnek, de a palota szerencsére most pótolta az elmaradást.

A sztori egyik főszereplője ezúttal is David Attenborough volt, akinek néhány napja volt szerencséje találkozni Katalin hercegnével, Vilmos herceggel és a gyerekeikkel. (Ha lemaradtál volna, mekkora diplomáciai balhé lett a György hercegnek adott ajándékból, itt részletesen utána olvashatsz.) A friss videóban a gyerekek feltehettek egy-egy kérdést, és bármennyire is imádjuk a természettudóst, ezt a kört magasan a kicsik nyerték.

Először is: megtudtuk, milyen borzasztóan okos a mindössze 7 éves György, akinek az volt a kérdése, Attenborough szerint melyik faj lesz a soron következő, ami kihalhat. (A válasz legalább ennyire lenyűgöző volt, a legenda ugyanis bízik benne, hogy egyetlen állatfaj sem tűnik el a Földről.)

Charlotte egyszerűen bedobta, hogy imádja a pókokat, és kíváncsi volt, hányadán áll velük Attenborough. (Micsoda meglepetés, ő is imádja őket!) Lajos pedig arra volt kíváncsi, melyik a természetfilmes kedvenc állata. (Ez sem okozott különösebben nagy meglepetést, hiszen David él és hal a majmokért.) De nem is húzzuk tovább az időd, csekkold le ezt az elképesztően édes videót!

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body