Így reagáltak a sztárok arra, hogy Donald Trump koronavírusos lett

Az amerikai elnök COVID-tesztje a hétvégén lett pozitív, ez volt a hírességek reakciója.

Így reagáltak a sztárok arra, hogy Donald Trump koronavírusos lett

Cardi B

„Lefogadom, hogy most már hordana maszkot” utalt Cardi B a Blackpinkkel közös dalára.

Jim Carrey

„A Covid-fertőzött Trump veszélyes kocsikázásra indult a Titkosszolgálattal, hogy újra egyesüljön a hazafias bázisával”– osztotta meg a színész a rajzát a Twitteren.

Josh Gad

„A mai egy furcsa és szürreális este, mivel tükrözi 2020 összes többi estéjét. Lábjegyzet: hordjatok maszkot, teszteltessétek magatokat, tartsátok a 2 méter távolságot, és ne feledjétek, hogy ez a vírus mindegyikünkre hatással van a leghatalmasabbtól a legkisebbekig. Az egyetlen dolog, amiben bízhatunk, az a tudomány.”

Whitney Cummings

„Nem értem, Melania hogy kapta el a vírust – azóta tartja a távolságot Trumptól, hogy összeházasodtak”– reagált a humorista arra, hogy a First Lady is megfertőződött.

Alyssa Milano

„Mint valaki, aki már túlesett a COVID-19 fertőzésen, és még mindig poszt-COVID tünetektől szenved, őszintén elmondhatom, hogy ezt a vírust a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám. Hordjatok maszkot!”

Mark Hamill

„Ha bármi pozitívum származhat abból, hogy Trumpnak pozitív lett a tesztje, az az, hogy a követői talán átgondolják a véleményüket. Ha mostantól hajlandóak elfogadni a karantént, a social distancinget és a kötelező maszkviselést, akkor legyőzzük ezt a vírust, ahogy már az elején is kellett volna. #BárÉnAFogtündérbenIsHiszek”– fejezte ki a reményeit a Star Wars sztárja.

Kumail Nanjiani

„Nem hiszem, hogy kamuzik. Ha valamit álhírnek hívsz 6 hónapon át, majd megfertőződsz vele, az igazán nem túl jó stratégia”– írta a Marvel színésze.

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body