Újabb hírek érkeztek Gigi Hadidról és kisbabájáról

Most kiderül, hogy megy az anyaszerep a modellnek.

Újabb hírek érkeztek Gigi Hadidról és kisbabájáról

Gigi Hadid nemcsak szupermodell, hanem úgy tűnik, szuperanya is! (Bár azért ez nem olyan meglepő…!) Az újdonsült anyuka szeptemberben hozta világra a Zayn Malikkal közös kislányát, és bár ez alig két hete történt, egy forrás az E! Newsnak elmesélte: Gigi imádja az új felállást. 

„Gigi nagyon fáradt, de már most fantasztikus édesanya. Ez az első pár hét, amíg átálltak az új szerepre, nem volt egyszerű, de egy szava nem volt, hiszen a fellegekben jár most, hogy anya lett”– mesélte a belsős informátor.

Azt is hozzátette, hogy Gigi és Zayn tökéletes harmóniában élnek a Hadid-család pennsylvaniai farmján. Gigi édesanyja, Yolanda Hadid rengeteget segít nekik”, olyan mint egy beépített ápoló, akiért elképesztően hálás a sztárpár. Gigi tesója, Bella pedig nagyon éli a nagynéniséget. „Bella nagyon elérzékenyült, amikor először meglátta az unokahúgát. Már most nagyon imád vásárolgatni a kicsinek és öltöztetni őt”– mondta a forrás.

A kisbaba érkezését amúgy Zayn jelentette be egy elképesztően cuki üzenet kíséretében: „a kislányunk itt van, egészséges és gyönyörű. Megpróbálni szavakba önteni, hogyan érzem most magam, lehetetlen feladat. A szeretet, amit ez iránt az apró ember iránt érzek, felfoghatatlan számomra. Hálás vagyok, hogy ismerhetem, büszkén nevezem a sajátomnak és hálás vagyok az életért, amit közösen élünk majd.”

Gigi és Zayn még nem közölték, milyen nevettek adtak a babának, és fotókkal sem nagyon árasztották el a social médiát. Látszik, hogy túlságosan leköti őket a kislányuk, és kiélvezik minden egyes vele töltött percüket. „Gigi a lehető legnagyobb magánszférát szeretné biztosítani a gyermekének, és így is tervezi felnevelni”– tette még hozzá az informátor.

Még több

Body