„Még mindig szeretem az exem, de összeházasodott a barátnőmmel”

Ennél szívszorítóbb történetet biztosan nem olvastál még!

„Még mindig szeretem az exem, de összeházasodott a barátnőmmel”

„Egyetem után a barátaink révén ismerkedtem meg Josh-sal és szinte azonnal vonzalom alakult ki köztünk. Évekig szerettük egymást, semmi mást nem akartunk, csak együtt lenni, és most már azt is látom, hogy mennyire egyszerű és tiszta volt a mi kapcsolatunk. Senki mással nem volt ilyen. Végül mégis én voltam az, aki bemutatta Josh-t a jövendőbeli feleségének” – kezdi az írását az a lány, aki névtelenül mesélte el az amerikai Cosmopolitannek a szívszorító történetét.

A kapcsolatuk kezdetben álomszerű volt, ám az első együtt töltött év után végül mégis szakítottak, mert Josh a tanulmányi miatt másik városba költözött. A szerelmesek azonban így sem tudtak végleg elszakadni egymástól: Josh minden iskolai szünetben visszatért a lányhoz, ám a tanév kezdetével a románcnak minden egyes alkalommal újra vége lett.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Mindig visszatért csak azért, hogy aztán újra eltűnhessen. Én komoly kapcsolatot szerettem volna, ő nem vágyott elköteleződésre. Minden szakításunk után hülyének és becsapottnak éreztem magam. Azon gondolkoztam, hogy vajon elég leszek-e naki valaha?”

Két év telt el a se veled se nélküled kapcsolattal, amikor a harmadik nyáron a lány megismerkedett valakivel. Belezúgott egy munkatársába, akivel úgy érezte, végre félelem és csalódások nélkül, szabadon együtt lehet. Azon a nyáron Josh ismét visszatért, de a lány már nem ugrott gondolkodás nélkül a nyakába. Mivel Josh is érezte, hogy a kapcsolatuk megváltozott, írt egy levelet a lánynak, amiben bevallotta érzéseit és fogadkozott, hogy ezúttal ő is komolyan szeretné venni a kapcsolatukat.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Josh elhívott egy bárba, hogy megbeszélhessük ezt a bizonyos levelet, és hogy kitaláljuk, mi legyen velünk. Még mindig szerettem őt minden porcikámmal, de a sok csalódás miatt túlságosan sebzett volt a szívem. Féltem ettől a beszélgetéstől, és hogy kicsit késleltetni tudjam, azt mondtam neki, hogy ismerkedjen meg másokkal is. A következő pillanatban pedig már be is ajánlottam neki az egyik barátnőmet…

Bár a lány részéről mindez csak blöff volt, igazából csak azt szerette volna, hogy Josh a másokkal való ismerkedés közben rájöjjön, hogy ők igazból egymásnak vannak teremtve – a terv visszafelé sült el. Megadta Josh-nak a barátnője, Sarah telefonszámát, innentől pedig nem volt megállás. Sarah és Josh szinte azonnal egymásba szerettek és elválaszthatatlanok lettek.

„Nem tudtam, mit tegyek, nem tudtam, hogy Josh részéről tényleg ennyire komoly-e. Borzalmas volt őket együtt látni. De nem akartam beavatkozni se, hogy ne tűnjek féltékenynek. Azt gondoltam, hogy nincs más hátra, meg kell várnom, amíg szakítanak.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

De ez a szakítás soha nem jött el. Ráadásul, mikor Sarah és Josh már egy éve együtt voltak, a fiú úgy döntött, hogy megszakít minden kapcsolatot korábbi szerelmével.

„Nem voltunk többé barátok sem. A közös ismerőseinken keresztül tudtam meg később, hogy Josh eljegyezte Sarah-t. Tőlük hallottam az esküvőről is, és ők mondták el azt is, amikor megszületett a gyerekük. Minden egyes alkalommal összetörtem. Ráadásul senkinek sem tudtam beszélni róla, nem mertem bevallani, hogy mennyire felelőtlenül bántam a saját boldogságommal. A történet még ma is fáj. Azóta sem találtam senkit, akivel úgy passzoltunk volna intellektuálisan, mint Josh-sal. Azt mondogatom magamnak, hogy mindez így van jól, de nehezen tudom feldolgozni, hogy saját magamnak köszönhetem, hogy az első és igazi szerelmem végül egy másik nő mellett kötött ki.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body