4 sztár, aki büszkén vállalja a sebhelyét

Ma már egyáltalán nem ciki egy nagyobb heget viselni, sőt!

4 sztár, aki büszkén vállalja a sebhelyét

Mivel a legtöbb híresség nagyon kényes arra, hogy mindig a legjobb formáját hozza, így az esetek többségében mi azt látjuk, amit egy tömérdek profi sminkes, stylist és fodrász kreált a kedvencünkből.

Néhányan viszont felvállalják a tökéletlenségüket, sőt, nagyon büszkék a hegeikre, sebhelyeikre, így egyáltalán nem is akarják azokat elrejteni. Most összeszedtük azokat a celebeket, akik különböző okokból, de rendelkeznek valamilyen szépséghibával, amit meg is mutatnak.

Selena Gomez

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2020, időpont: 9:57 (PDT időzóna szerint)

Sel az elmúlt években rengeteg mindenen ment keresztül; Justin Bieberrel se veled, se nélküled kapcsolatban voltak hosszú évekig, lupus betegségének következtében pedig még egy veseátültetésen is átesett. A műtétről maradt heg azóta is ott van az énekesnő combján, amit nemrég az egész világnak büszkén mutatott meg. Ugye, hogy ettől csak még erősebbnek tűnik?

Eugénia hercegnő

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2020, időpont: 12:57 (PDT időzóna szerint)

A hercegnőnél 12 évesen súlyos gerincferdülést állapítottak meg, aminek következtében átesett egy nagyobb műtéten is. A királyi család tagjaként Eugénia nem sűrűn – vagy inkább soha – nem hord olyan ruhát, amiben látszódna a hosszú heg a hátán, júniusban viszont a gerincferdülés világnapján megmutatta a műtét után maradt heget, mellé pedig ezt írta:

„Legyünk mind büszkék a sebhelyeinkre!”

Az tuti, hogy ez egy igazi önbizalom booster, hiszen ezt mégis csak egy hercegnő mondta!

Kylie Jenner

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Dec 8., 2015, időpont: 11:38 (PST időzóna szerint)

A milliárdos Jenner lány a nap 24 órájában azon van, hogy tökéletesen nézzen ki, így a lábán található sebhelye egy kicsit talán emberibbé, valóságosabbá teszi a sztárt. Kylie egyébként 5 éves korában szerezte a hegét, egy elég csúnya baleset közben, amikor is felmászott egy oszlopra, majd leesett. A valóságshow sztár egyébként hihetetlenül szimpatikus módon kezeli a dolgot, és soha nem próbálja meg eldugni a vágást. 

Vilmos herceg

Us Getty Images

Katalin férjéről nem sokan tudják, hogy van egy hege, méghozzá egy elég feltűnő helyen, ám érdekes módon nem minden szögből és fényben látszódik. A herceg még 13 évesen szerezte a Harry Potterre hajazó sebhelyet, amikor véletlenül megütötte magát egy golfütővel.

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body