7 sztár, aki büszkén vállalja, hogy önmegtartóztatást gyakorolt

Meg fogsz lepődni, hogy kik szerepelnek a listán!

7 sztár, aki büszkén vállalja, hogy önmegtartóztatást gyakorolt

Justin Bieber

Biebs egy 2018-as interjúban árulta el, hogy amikor másodjára összejött Haileyvel, már egy éve önkéntes cölibátusban élt. A sztár akkor azt mondta, azért, mert egyértelműen problémája volt a szexszel. Későbbi feleségével úgy döntöttek, az esküvőjükig mindketten megtartóztatják magukat, így sokkal erősebbé válhat köztük a kapcsolat.

„Sokszor az emberek csak azért szexelnek, mert nem érzik elég jónak magukat. Kevés az önbecsülésük. A nők és férfiak is megteszik. Szerettem volna magam megint Istennek szentelni, mert úgy éreztem, ez jót tesz a lelkemnek” – mondta Justin akkoriban a Vogue-nak.

Jessica Simpson

Jessica 2000-ben nyíltan vállalta, hogy szűzen szeretne férjhez menni. Két évvel később ez sikerült is neki, Nick Lachey elfogadta a döntését, így nem volt szex a nászéjszakájukig. Bár a házasság nem állta ki az idő próbáját, Jessica egy csöppet sem bánja, hogy várt a hancúrozással.

Ciara

Az énekesnő, Ciara férje, Russell Wilson 2015-ben vallotta be nyilvánosan, hogy szerelmével önmegtartóztatást vállaltak. A dolog ráadásul a pasi ötlete volt, mert szerette volna, ha már a házasságuk előtt igazán mély és erős kapcsolat alakul ki közöttük.

„Tudni, hogy mindig meglesz köztetek a barátság és mindig visszamehetsz, nagyon fontos, nagyon sok erőt ad. Nem kell azt érezned, hogy oda kell adnod a tested azért, hogy a másik kedveljen” – mondta erről Ciara egy interjúban.

Mariah Carey

Amikor Mariah 2008-ban elkezdett randizgatni gyerekei apjával, Nick Cannonnal, úgy döntött, nem akar szexet, míg össze nem házasodnak. Ez mondjuk nem jelentett túl sok időt, összesen 6 hete jártak, amikor kimondták egymásnak az igent. (Vajon pont azért, mert ennyire erős volt bennük a hancúr-vágy?)

Nicki Minaj

A rapper 2017-ben még Nassal kavart, ám egy vele készült interjúból kiderült, nem állt szándékában ágyba bújni a pasival. „Cölibátust fogadtam. Nem akartam randizni senkivel egy évig. Utálom a pasikat!” – nyilatkozta akkor.

Lady Gaga

Gaga 2010-ben szingliként érkezett koncertet adni az Egyesült Királyságba, ekkor készült vele egy olyan interjú, amiből kiderült, már elég régen nem hancúrozott.

„Nem hiszem el, hogy kimondom: nem szexelek. Szingli vagyok, és azért döntöttem így, mert nincs időm igazán megismerni senkit. Szóval teljesen oké nem szexelni, oké ismerkedni másokkal. Cölibátusban vagyok, és ez is teljesen rendben van” – árulta el.

Orlando Bloom

Mielőtt megismerte volna kislánya anyukáját, Katy Perryt, Orlando Bloomnak nem igazán működtek a kapcsolatai. Egy életvezetési tanácsadó ezért azt javasolta neki, nézze meg, hogyan érzi magát egy kapcsolatban úgy, hogy pár hónapig nincs szex. A színész kipróbálta és bejött neki!

Még több

Body