Te észreveszel valami nagyon furcsát Chris Evans felsőtestén?

Most jött el az idő, hogy hasznosan töltsd a szünetedet: kávét a kézbe, szemeket Chris Evans csodás felsőtestére!

Te észreveszel valami nagyon furcsát Chris Evans felsőtestén?

Végre újra aktív Chris Evans az Instán, miután néhány napos visszavonulót fújt az ominózus „totál véletlen volt, nem is értjük, hogyan történt mindez” péniszfotó bakija után, ami vírusként szállt el az Interneten.

Szóval a jó hír az, hogy mindenki kedvenc Amerika Kapitány ismét Instázik, és nem, nem dögunalmas és óvatos posztokat szór el morzsaként a fanok előtt, és erre legújabb Insta sztorija a legjobb bizonyíték.

Chris ugyanis kimerészkedett az októberi hűvösben, hogy csobbanjon egyet az udvaron lévő medencében. Mivel – hozzánk hasonlóan – valószínűleg rongyosra nézted azokat a Marvel-jeleneteket, ahol Chris meztelen felstőtesttel pózol, elég jól ismered a sztár testét. Ami elég masszívan eltér attól, amit most látunk. Igen, arra a tengernyi tetkóra gondolunk

Instagram: @chrisevans

A netezők köszönik szépen, de egyenesen sértve érzik magukat, amiért nem tudtak a tetoválásokról, és azok totál bizonytalan  keletkezési körülményeiről. Sőt, volt olyan, aki azt is megkockáztatta, hogy szimpla kamu tetkókról van szó. Ilyen az, amikor rájössz: hiába imádsz egy celebet, és gondolod azt, hogy mindent IS tudsz róla, valójában totál független életet él tőled. PS: szerintünk igaziak!

Még több

Body