Így ápolta Kim Kardashian a koronavírusos férjét

Merthogy Kanye West is elkapta a vírust.

Így ápolta Kim Kardashian a koronavírusos férjét

Kim Kardashiannal a Grazia magazin készített interjút, amiben a celeb elárulta, hogy a férje, Kanye West is túlesett a koronavíruson.

„Kanye még a járvány legelején kapta el a vírust, amikor még senki sem tudta igazán, hogy milyen is ez a betegség, a kevés információ pedig csak még ijesztőbbé tette az egészet”– mondta a sztár.

A pár egyedül volt a házukban a négy gyerekkel, és ahogy Kim mesélte, senki nem volt ott, aki besegíthetett volna. Vagyis Kim egymaga ápolta Kanyét és vigyázott a gyerkőcökre. „Át kellett húznom az ágyát, ki kellett segítenem az ágyból, ha nem érezte jól magát. Nagy kihívás volt, főleg, mert nem ismertük a betegséget. Félelmetes időszak volt maszkban és kesztyűben ágyneműt cserélni…”

Kanye azóta szerencsére felépült, mostanában pedig elvileg ezerrel dolgozik a kapcsolata javításán Kimmel. (Bár az is igaz, hogy ennek az ellenkezőjéről is pletykálnak.) Még augusztusban osztotta meg egy belsős az infót a People magazinnal, miszerint „Kim még mindig arra fókuszál, hogy működjön a házassága. Nem igazán beszél a konkrét terveiről, de egyelőre úgy tűnik, rendben van, hogy Kanye Wyomingban lakik. A rapper az elnökválasztás miatt költözött oda, ez pedig egy olyan döntés, amit senki sem változtathat meg benne.”

Még több

Body