6 dolog, ami tiltólistás a Tinder profilodon a szakértők szerint

A túl kevés, de a túl sok infó is okot adhat a srácnak, hogy balra húzzon.

6 dolog, ami tiltólistás a Tinder profilodon a szakértők szerint

Üres fecsegés & panaszkodás

Azzal semmi gond nincs, ha imádsz csacsogni, a Tinder viszont nem az a felület, ahol hosszasan kéne ecsetelned az élet értelmét, és azt, hogy miért nem bírod a főnököd tegnap délutáni beszólását. A párkapcsolati szakértő, Erika Ettin szerint a negatív hozzáállás nagyon rossz első benyomást kelt, amire a legtöbb embernek nincs szüksége:

„Nem kell magadban tartanod a véleményed, de ne negatív oldalról fogd meg a dolgot, mutatok is egy példát! Ahelyett, hogy nyersen közölnéd, hogy nem vagy kíváncsi olyan pasira, aki csak strigulákat gyűjt, inkább írd azt, hogy te bizony komoly kapcsolatot keresel. Ugye, hogy így mennyire más?”

Emoji minden mennyiségben

Néhány hangulatjel cuki és hatásos tud lenni, az viszont parán is elsülhet, ha két soron keresztül csak emojikból áll a bemutatkozásod.

„A Tinderen csak néhány pillanat jut egy emberre, de ha ez azzal megy el, hogy értetlenül állunk 64 emoji láttán, az frusztráló. A pasi ilyenkor azt érezheti, hogy ez valami titkos kód, amit meg kéne fejteni, erre viszont nem akar időt pazarolni. A kevesebb néha több ebben az esetben!” – fejtette ki Erika a véleményét.

Közös fotó az exeddel

Talán evidensnek tűnhet, hogy az ember nem a volt szerelme képével akar bepasizni, a felmérések alapján viszont úgy tűnik, hogy ez mégis gyakori. A szakértő szerint az a legjobb, ha beleképzeljük magunkat a másik helyébe:

„Gondolj bele, hogy te mit gondolnál arról a pasiról, aki boldogan ölelget egy lányt az egyik képén. Meg akarnád ismerni a srácot? Valószínűleg nem… Az ilyen húzások azt üzenik a másiknak, hogy még egyáltalán nem vagy túl az exeden, vagy ami még rosszabb, már előre féltékennyé akarod tenni a pasi-jelöltjeidet…”

US Getty Images

Követelések

Az egyik legnagyobb tiltólistás dolog a Tinder profilodon, az maga a tiltólista! Erika szerint, akinek már a kapcsolat, sőt, az első beszélgetés előtt is erőszakos követelései vannak a másikkal szemben, az ne nagyon számítson túl sok match-re.

„Ahelyett, hogy azt ecsetelnéd, mik azok a dolgok, amiket utálsz egy pasiban, inkább arra koncentrálj, amit nagyon bírsz bennük. Ha egy listányi követeléssel indítasz, a srác örülni fog, hogy magyarázkodás nélkül balra húzhat

Hazugság

Ugye te is kiakadsz, ha a srác azt írja a profiljára, hogy 190 centi, aztán összehoztok egy randit, és meglátod, hogy még a 170 centit is alulról súrolja? Ez a dolog oda-vissza működik, így mind a kisebb, mind a nagyobb dolgokban fontos, hogy őszinte legyetek egymással!

Semmi

Bár azt hinnénk, hogy a semmivel nem lehet mellélőni, a szakértő szerint nem jó döntés üresen hagyni a bemutatkozást:

„A képek nagyon fontosak a pasiknak, de sok esetben ennyi alapján nem tudják eldönteni, hogy jobban meg akarják-e ismerni a lányt, vagy sem. Persze nem akarnak regényt olvasni, de 1-2 vicces és frappáns mondat simán arra billenti náluk a mérleget, hogy jobbra húzzanak téged az alkalmazásban!”

Még több

Body