„A pasim megkérte a kezem, és én észre sem vettem”

Ezt vajon hogy hozta össze a srác?

„A pasim megkérte a kezem, és én észre sem vettem”

„Az exem nem ereszkedett féltérdre, amikor megkérte a kezem. Nem volt csillogás a szemében, miközben elmondta, miért szeretné, ha a felesége lennék. Napokkal később árulta el, hogy nagyon megbántottam, mert megkérte a kezem, de én még csak nem is válaszoltam. Mi van?!” – kezdi hihetetlen sztoriját Jessica Blake a Bolde újságírója.

„Egy parkban ültünk egy padon, amikor arról kezdett beszélni, milyen jó lenne valamikor együtt elmenni egy vakációra. Ezután mondott valamit arról, milyen jól összeillünk, majd azt, hogy örökké velem akar lenni. Édes volt, de nem gondoltam semmi extrára.

Komolyan, pár héttel azelőtt éppen azon agyaltam, vajon akar-e közös jövőt velem. Sosem beszélt túl sokat arról, hogy éljünk együtt vagy házasodjunk össze, talán emiatt nem vettem észre, hogy megkérte a kezem. Nem számítottam rá és úgy éreztem, az egész a semmiből jön.

Pár nappal a parkos randink után beültünk vacsorázni, ekkor árulta el, hogy megbántódott, mert azt hitte, vele akarok lenni. Lesokkolódtam! Ez meg honnan jött neki? Ötletem sem volt, hogy arról van szó, hogy szerinte ő megkérte a kezem, és hogy én nem reagáltam rá semmit.

Nemcsak úgy random beszélt aznap a jövőnkről. Nem, úgy értette, hogy menjek hozzá. Mi van? Kábé félrenyeltem a salimat, amikor ezt mondta. Tudod milyen, amikor nem érted a viccet és valakinek el kell magyaráznia a csattanót? Na, ez az egész pont ilyen volt! Ilyen volt az exemnek, ahogy azt magyarázta nekem, hogy ő igazából megkérte a kezem” – írta Jess.

A nő ettől teljesen kiakadt, hatalmas csalódás volt a számára, hogy szerelme ennyire nem tette oda magát a lánykéréskor. Jól esett volna neki, ha tudja, valami szép és romantikus közös pillanatra vágyik, nem egy random odavetett kérdésre. Jessica rájött, ez a srác egyáltalán nem ismeri őt!

A kínos incidens után rohamtempóban kezdtek távolodni egymástól, míg végül a lány belátta, ez a fiú nagyon keveset tesz bele a kapcsolatba, nem törődik vele igazán. Egyértelművé vált, hogy nem akar a felesége lenni, ezért szakított vele.

Még több

Body